Deltoid øvelser

Indholdsfortegnelse:

Deltoid øvelser
Deltoid øvelser

Video: Deltoid øvelser

Video: Deltoid øvelser
Video: 9 ЛУЧШИХ упражнений для более толстых плеч 3D! 2024, Kan
Anonim

Pæne og brede skuldre kan opnås ved at udføre deltoid øvelser. Den korrekte funktion af skulderleddet og skulderbladet afhænger af deres tilstand.

Deltoid øvelser
Deltoid øvelser

Instruktioner

Trin 1

I startpositionen skal du placere dine hænder under og tage dem i låsen. Flyt din højre hånd opad med jævn kraft. Tryk med din venstre hånd på din højre hånd, og prøv ikke at lade den rejse sig. Samtidig vil der blive udøvet pres på højre deltoidmuskel, hvilket bidrager til dets udvikling og vækst. Byt hænder og gentag øvelsen.

Billede
Billede

Trin 2

I udgangspositionen hæves armene parallelt med gulvet. Børsterne er lukket i en lås. Sænk din venstre hånd med indsats, mens du modstår med din højre hånd. Modstandskraften kan justeres ved at flytte højre hånd tættere på skulderen. Denne øvelse giver dig mulighed for at indlæse den forreste bundt af deltamuskulaturen godt.

Billede
Billede

Trin 3

I startpositionen er højre albue parallel med gulvet. Den venstre hånd dækker det ovenfra og forsøger at sænke det ned. Løft din højre albue op ved sin højeste amplitude. Byt hænder og udfør denne øvelse igen. Således udvikler de midterste og laterale bundter af fibre i deltamusklerne.

Billede
Billede

Trin 4

En øvelse svarende til den foregående. Men her går den pressende indsats ned, og modstandsindsatsen har en tendens op. Ud over deltamuskulaturen er latissimus dorsi og pectoralis muskler involveret i denne øvelse.

Billede
Billede

Trin 5

I startposition er den højre arm bøjet ved albuen og hævet op. Foldningen skal være i en ret vinkel mellem skulder og underarm. Grib din højre hånd med din venstre hånd. Flyt din højre hånd til venstre med jævn kraft. Brug din venstre hånd til at lægge pres på din højre hånd. Skift hænder og gentag øvelsen.

Billede
Billede

Trin 6

I udgangspositionen er hænderne foran brystet. Flyt din venstre hånd op, skub den ned med din højre hånd. Denne øvelse udvikler aktivt rotatormanchetmusklerne.

Billede
Billede

Trin 7

Sæt dig ved bordet. Albue på højre hånd i startposition skal placeres på bordet. Den venstre hånd trykker på håndfladen på højre hånd. Bøj din højre arm mod bordoverfladen. Denne øvelse ligner håndbrydning.

Billede
Billede

Trin 8

I startpositionen løftes albuen på venstre hånd op, og hænderne lukkes i en lås. Med din venstre hånd skal du trykke på din højre hånd og flytte dem til den anden side. Denne øvelse lægger en enorm indsats på deltoid- og trapezius-musklerne.

Anbefalede: