Hvad Er Wing Chun

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Wing Chun
Hvad Er Wing Chun

Video: Hvad Er Wing Chun

Video: Hvad Er Wing Chun
Video: Hvad er Explosive Wing Tsun by Sifu Philip Pilavachi 2024, Kan
Anonim

Wing Chun er en af wushu-kampstilarterne. På russisk siges dette oftest - "Wing Chun", men der er andre varianter af udtale, for eksempel Wing Chun, Vin Chun eller endda Wing Tzun. Dette er bare varianter af at læse de kinesiske tegn i denne retning.

Hvad er Wing Chun
Hvad er Wing Chun

Instruktioner

Trin 1

Wing Chuns ejendommelighed er, at mange forskellige kampsportteknikker assimileres i denne stil. Derfor betragtes Wing Chun som en teknik, der primært fokuserer på ægte kamp. I denne kamp er der både teknikker til kamp uden våben og knivteknikker. Alle instruktioner er baseret på fælles færdigheder, der er indbyrdes forbundne.

Trin 2

Wing Chun-kampsystemet er baseret på et system med principper, som en studerende forstår i en strengt defineret rækkefølge, fra en lektion til en anden. Under kampen skal man undvige slag, samtidig med at man nærmer sig fjenden stærkt langs en linje, der ikke falder sammen med retningen for hans angreb og angriber ham ligefrem. For eksempel er der i Wing Chun en øvelse kaldet "klæbrige hænder", som udvikler evnen til at fokusere på reflekser og taktile fornemmelser, kampen udføres i meget tæt afstand.

Trin 3

Samtidig er "klæbrige hænder" ikke kampens hovedprincip. Der lægges vægt på færdigheder som flydende, sammensmeltning, kompakthed og andre. Men denne øvelse er virkelig meget vigtig for Wing Chun-teknikken, da den er i færd med sådan praksis, at evnen til at finde den korteste vej til forsvar eller angreb er bedst udviklet.

Trin 4

Det menes, at det ideelle slag i Wing Chun vil være et, når du kan nå modstanderen med din hånd, eller endnu bedre, hvis du er så tæt på, at du kan albue ham. For at opnå dette undersøges også en teknik, ifølge hvilken bryderen skal bevæge sig rundt på slagmarken. Spark er også tilladt, hovedsageligt på grund af den korte afstand, det er knæstrejker med et samtidigt angreb og hænder også.

Trin 5

Undersøgelsen af bekæmpelse af traditionelle Wing Chun våben såsom den lange stang praktiseres også. Et andet sæt, der allerede er blevet bekendt, er et par knive - de såkaldte sommerfugle, hvis beskyttelses- og bladbredde er omtrent den samme. Der er forskellige offshoots af Wing Chun, hvoraf nogle bruger ret eksotiske våben, op til den buddhistiske rosenkrans. Generelt er hver Wing Chun-skole noget forskellig fra de andre. For eksempel fokuserer en vietnamesisk skole på fem dyreteknikker.

Trin 6

Under træningen træner eleverne både individuelt, lærer teknikken ved en bestemt teknik samt styrker kroppen og udfører sparringøvelser og prøver nogle teknikker med en partner. Mannequins bruges til at håndtere slagene.

Trin 7

Der er et komplekst klassificeringssystem, hvor det er muligt at bestemme, hvor god en atletes teknik er. Men i Kina, hvor denne kamp faktisk kommer fra, er der stadig rigtige mestre, for hvilke forskellige certifikater ikke betyder noget, men kun ægte dygtighed er vigtig.

Anbefalede: