Jeff Seid Den Perfekte Kropsatlet

Indholdsfortegnelse:

Jeff Seid Den Perfekte Kropsatlet
Jeff Seid Den Perfekte Kropsatlet

Video: Jeff Seid Den Perfekte Kropsatlet

Video: Jeff Seid Den Perfekte Kropsatlet
Video: Самая ЛУЧШАЯ генетика в МИРЕ! Jeff Seid 2024, April
Anonim

Den dristige og talentfulde atlet Jeff Seid er en fremtrædende repræsentant for den yngre generation af bodybuildere. I sine år formåede han at øge imponerende volumener, komme ind i top 20 i Olympia, få anerkendelse fra internetbrugere og lancere SEIDWEAR tøjlinje. En aktiv fyr har tid til at filme sin træning og hvordan han hviler. Han danser også godt og efterligner Zyyz.

Jeff seid
Jeff seid

"Jeg har altid været et meget atletisk barn og indså, at det at være fysisk stærk og i god form giver mig en stor fordel i forskellige konkurrencer. Dette ønske og overvældende lidenskab om at være anderledes end andre, mere end noget andet, inspirerede mig til at tage bodybuilding på 12 år Det er denne lidenskab, at være unik, der driver mig og motiverer mig til at blive bedre, og når jeg dør, vil jeg have mit navn til at leve for evigt. " - talte om sig selv Jeff Seid

Biografi

Jeff Seid blev født den 12. juni 1994 i Renton, Washington. I en alder af 5 begyndte han at interessere sig for sport. Far gav drengen til atletikafdelingen og fodbold. I ungdomsårene formåede han at gøre sig bekendt med vægtløftningsmesternes biografier og deres træning. Ønsket om at behage pigerne fik dem til at tage skaller i hænderne. Jeg modtog et sæt sportsudstyr som en gave fra mine forældre til min 12-års fødselsdag.

En uskyldig hobby voksede hurtigt op til en seriøs hobby og tog al sin fritid op. Imidlertid drømte Jeff vedvarende om en fodboldkarriere. Han blev drevet af ambitioner og ønsket om at "efterlade en lang hukommelse." Fyren trænet aktivt og spillede i byens fodboldhold. For dette modtog han et stipendium, der tillod ham at betale for college. Alt gik godt, indtil Jeff rev hans korsbånd i sit sidste studieår. Efter rehabilitering, 2 måneder senere, gentog historien sig selv. Dette tvang ham til endelig at ændre typen af sportsaktivitet.

Billede
Billede

Succeser i mænds fysik

Af rockens vilje begyndte han at deltage i strand bodybuilding konkurrencer. Allerede før den første operation på bodybuilding.com henledte fyren opmærksomheden på den nye kategori "Mens Physicist". Det var her, den 6-årige erfaring med jernbæring kom til nytte. Ved premierepræstationen tog han en pris, og et år senere modtog han status som professionel og blev det yngste medlem af IFBB-foreningen. 2012-13 blev nøglen til en sportskarriere. Jeff Seid konkurrerede ofte i konkurrencer og rangerede ikke under 2. pladsen. I 2014 faldt han et hak lavere. Imidlertid var præstationen ved Olympia mislykket, det var ikke muligt at hæve sig over den 11. position.

Seid tog en pause og begyndte at filme til coveret af Iron Man and Men's Fitness. Skrev en bog med en trinvis vejledning til bodybuildere, gjorde forretning. I 2016 deltog han i Stockholm Pro med fornyet kraft og vandt og slog Anton Antipov og Denis Gusev. Jeff Seid træner fortsat hårdt i 2017-18 og forbereder sig på at erobre Olympia.

Billede
Billede

Jeffs fysiske og antropometriske data

  • Med en højde på 182 cm er vægten 92 kg;
  • biceps diameter - 45 cm;
  • talje - 75;
  • torso - 128;
  • ankler - 43;
  • underarme - næsten 40

Mad

Når man taler om træningen af en berømt atlet, bør man selvfølgelig aldrig glemme ernæring, for det er dette, der er kriteriet for den første betydning i opbygningen af muskelmasse og styrke. Jeff har også sin egen mening om dette spørgsmål, udtrykt ved sin diæt, hvis gennemsnitlige version er præsenteret nedenfor:

  • Fem æggehvider med et helt æg + havregryn.
  • Protein + frugt efter eget valg. 200 gram kyllingebryst med søde kartofler.
  • Sandwich med bacon + frugt Kasein 200 gram bryster + søde kartofler.
  • Jordnøddesmør, sandwich
  • 500 ml mælk. 50 gram yoghurt + bær.

Hans kost består af otte måltider hver anden time. Der lægges vægt på højt proteinindtag og moderat kulhydratindtag for at holde Jeff fit hele året rundt. Hvis vi taler om sportsernæring, er udvalget af kosttilskud ikke særlig bredt: hovedsageligt kreatin, valleprotein, aminosyrer og undertiden komplekser inden træning.

Effektparametre

  • Jeff klemmer 159 kg liggende;
  • squats fra 196 kg;
  • skubber 113 kg;
  • udfører en hærpresse fra 115 kg;
  • i liftløft 232 kg
Billede
Billede

Bedste præstationer

Jeff Seids bedste præstationer inkluderer to sejre i 2012 ved State Championships Men's Physique i Tall Class og Overall klasser, en sejrende førsteplads i NPC Vancouver & Tanji Johnson Classic Men's Physique i samme år i samme kategori og en andenplads i IFBB-turnering ved det nordamerikanske mesterskab i 2012. Jeff tog også andenpladsen to gange i hele sin karriere som bodybuilder - ved NPC Emerald Cup Men's Physique-konkurrencen og ved Pro Wings of Strength Men's Physique. Atleten vandt førstepræmien i 2013 ved Pro Valenti Gold Cup Men's Physique konkurrence og blandt juniorer i kategorien Tall Class og Overall. Kun én gang tog Jeff 5. pladsen ved NPC USAs mesterskab i 2012 i kategorien D for mænds fysik.

Billede
Billede

Det vides, at Jeffreys liv ikke er begrænset til bodybuilding alene. Han lever et travlt liv, hvor underholdning og fester finder sted. Han indrømmer også, at han tillader sig en drink fra tid til anden. Men alt dette forringer ikke på nogen måde hans præstationer. Tværtimod indikerer disse fakta et højt niveau af organisering af ham som person - når alt kommer til alt kan ikke alle kombinere hinanden to modsatte sider af livet. De siger, at han ligner Zizza, sandsynligvis ja!

Anbefalede: