Hvordan Man Lærer At Lege Med To Hænder

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lege Med To Hænder
Hvordan Man Lærer At Lege Med To Hænder

Video: Hvordan Man Lærer At Lege Med To Hænder

Video: Hvordan Man Lærer At Lege Med To Hænder
Video: Vil du lære at stå på hænder? 😃 Ny serie: Superkids Lær´ Mig! 👍 2024, Kan
Anonim

Hvad er hemmeligheden bag sportslig succes? Hver mester har sit eget svar på dette spørgsmål: disciplin, viljestyrke, intelligens eller medfødt fysiologi. På en eller anden måde er perfekt kropskontrol nødvendigt for enhver atlet, og det indebærer nødvendigvis evnen til at bruge begge hænder ens.

Hvordan man lærer at lege med to hænder
Hvordan man lærer at lege med to hænder

Instruktioner

Trin 1

Lær at spille med det samme. Der er intet sværere end omskoling for at gøre det, der oprindeligt blev lært forkert. Hvis du vil mestre en ny sport for dig selv, skal du begynde at øve med en instruktør, der lærer dig, hvordan du bevæger dig og håndterer sportsudstyr korrekt. Det er nødvendigt straks at forklare træneren, at du vil udvikle begge arme jævnt.

Trin 2

Lav de nødvendige øvelser. I hver sport er de forskellige. For at pinden skal blive en forlængelse af kroppen i hockey, er det nødvendigt at starte på isen med håndsvingninger og løkke pinden rundt om kroppen med at skifte fra den ene hånd til den anden, så hver gang du skifter hænder, tag det rigtigt. For alle sportsgrene er koordinationsøvelser lige så vigtige, som bestemmer, hvor frit du kan kontrollere din krop.

Trin 3

Styr musklerne i begge arme. Som regel er en arm bedre udviklet hos en person, så vægten i øvelserne skal være på den svagere: øg intensiteten af træningen eller dens varighed, når du udvikler venstre hånd. Den optimale træning udføres bedst i en fitnessklub under vejledning af en erfaren træner.

Anbefalede: