Sådan Får Du Tid Til Sport

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Tid Til Sport
Sådan Får Du Tid Til Sport

Video: Sådan Får Du Tid Til Sport

Video: Sådan Får Du Tid Til Sport
Video: Træner Med Türker PÅ PARADISE HOTEL 2020 (Sådan Får Du Paradise-Kroppen) 2024, Kan
Anonim

Læger siger meget om det faktum, at en moderne person, i hvis liv der er mindre og mindre plads til fysisk aktivitet, skal træne regelmæssigt. Men mange mennesker er tvunget til at benægte sig selv på grund af mangel på tid. Imidlertid. Der er stadig måder at få tid til dit helbred og skønhed, selv med den travleste tidsplan.

Sådan får du tid til sport
Sådan får du tid til sport

Nødvendig

  • - sportsudstyr (afhængigt af sportstype)
  • - sportstøj.

Instruktioner

Trin 1

Gå til og fra arbejde, hvis det er muligt. De, der bor for langt, kan kun gå en del af vejen. I dette tilfælde vil du bruge en hel del tid på fysisk aktivitet, fordi det samme, det meste blev brugt på en transporttur. For at få tid til alt om morgenen, skal du stå op tidligere.

Trin 2

Skift til en cykel om sommeren. I dette tilfælde bruger du endnu mindre tid på vejen, men samtidig får du en tilstrækkelig belastning på musklerne. Hvis du skal være på kontoret i en formel jakkesæt, så er det bedre at tage det med dig og gå i sportsbeklædning. Derefter kan du skifte på arbejde uden at bekymre dig om, at dit tøj ser forældet ud.

Trin 3

Træne om morgenen. Det tager meget lidt tid, 7-10 minutter, men det vil give dig styrke og styrke, hjælpe dig med at vågne hurtigere. Det er bedst at medtage lette strækøvelser (såsom strækning) såvel som squats, hoved og torso.

Trin 4

Organiser en aktiv weekendferie. Således kan du kombinere kommunikation med familie og sport. Den nemmeste mulighed er en fælles tur, om vinteren kan du organisere en skitur, og til dette behøver du ikke engang at forlade byen, hvis der er en park i nærheden. Gå til stranden om sommeren, men brug det meste af din tid på ikke at blive solbrændt, men fysisk aktivitet - svømning, beachvolley osv.

Trin 5

Tag en "træningspause" under din frokostpause på arbejdet. Gå mindst rundt på kontoret i et par minutter. Dette hjælper dig med at samle dine tanker til en vellykket afslutning på din arbejdsdag.

Trin 6

Hvis midlerne tillader det, skal du købe en løbebånd eller motionscykel. I timen kan du f.eks. Lytte til lydbøger eller chatte med familiemedlemmer, som kombinerer de to ting og sparer tid.

Trin 7

Køb eller lav dine egne små håndvægte. Det er let at afsætte et par minutter til træning, for eksempel kan du opbygge muskler, mens du ser nyhederne på tv eller bare på ethvert frit øjeblik, der vises.

Anbefalede: