L-carnitin Til Vægttab

L-carnitin Til Vægttab
L-carnitin Til Vægttab

Video: L-carnitin Til Vægttab

Video: L-carnitin Til Vægttab
Video: L Carnitine Vs CLA , Better FAT LOSS Supplement ? 2024, Kan
Anonim

L-carnitin blev først isoleret af russiske forskere VS Gulevich og R. Krimberg i 1905. I 1962 blev carnitins fysiologiske rolle identificeret - det transporterer langkædede fedtsyrer ind i mitokondrierne gennem den indre membran.

L-carnitin til vægttab
L-carnitin til vægttab

L-carnitin er en transport til oxidation af stoffer i mitokondrier (energistationer i celler). Når du har et dagligt kalorieunderskud, er din krop tvunget til at nedbryde dine fedtstoffer og bruge dem til energi. For at transportere de nedbrudte fedtstoffer til mitokondrierne og forbrænde dem anvendes L-carnitin, hvilket letter og fremskynder denne proces.

Doser op til et gram, som findes i forskellige kaffe til vægttab og kosttilskud, har ikke den ønskede effekt, og oftere vil du simpelthen ikke føle effekten. Den anbefalede daglige dosis L-carnitin er 2-4 gram. I professionel sport øges dosis af lægemidlet til 8-10 gram dagligt under forberedelse til konkurrencer såvel som ved maksimal belastning. Det bør ikke glemmes, at indtagelse af L-carnitin på tom mave kan fremkalde dyspeptisk lidelse. For sygdomme i mave-tarmkanalen anbefales det ikke at overskride en dosis på mere end 5 gram om dagen.

L-carnitin udfører sine funktioner under passende forhold (diæt, spidsbelastning, dosering), hvilket bringer håndgribelige resultater i fysisk aktivitet med regelmæssige kaloriefejl. Det er ikke et universalmiddel for at tabe sig og kræver en ret høj pris ikke obligatorisk brug. Jeg har personligt testet L-carnitin ved hjælp af 5 gram om dagen, idet jeg deler 150 gram pakken efter måned. Jeg bemærkede ikke noget specielt, før jeg stoppede med at tage det. Faktum er, at på det tidspunkt tænkte jeg bare seriøst på processen med at tabe mig. Derfor uden erfaring havde jeg ingen idé om, hvordan L-carnitin skulle fungere.

Genoptagelse af L-carnitin gjorde det muligt at mærke forskellen med et kompetent kost- og træningsprogram. Effekten blev udtrykt i øget udholdenhed med regelmæssig mangel på kalorier. Der var ingen søvnighed om dagen. I betragtning af at tilskuddet ikke har nogen udtalt bivirkning ved doser på op til 5 gram, kan L-carnitin være et supplement i spidsbelastningsperioder og kostvaner. Lægemidlet viser ikke signifikante resultater på skalaen. Føles som om det kan kaldes en "energidrik", men ikke en fedtforbrænder. I sidste ende hjælper L-carnitin med at fremskynde transporten af fordøjet fedt og danner energi fra fedtforretninger.

Anbefalede: