Sådan øges Squat-resultaterne

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Squat-resultaterne
Sådan øges Squat-resultaterne

Video: Sådan øges Squat-resultaterne

Video: Sådan øges Squat-resultaterne
Video: How I Increased My Squat By 70 LBS IN 4 WEEKS- 425 to 495 lb squat 2024, April
Anonim

Motion, såsom huk, er en vigtig faktor for at bevare sundhed og øge levetiden. Du skal vælge den rigtige teknik, og dine resultater stiger dag for dag.

Sådan øges squat-resultaterne
Sådan øges squat-resultaterne

Instruktioner

Trin 1

Begynd at lave squats, langsomt og gradvist øge belastningen impulsivt. Det vil ikke være muligt at forbedre udholdenhed til denne type træning i en session. Selvom en overdreven dosis fysisk aktivitet heller ikke fører til noget godt. Træningsniveauet afhænger af din helbredstilstand. Der kræves en systematisk tilgang.

Trin 2

Så dit ønske om at øge resultaterne i huk ikke er ubrugelig og desuden ikke reducerer det opnåede niveau, følg en klar plan og lav fælles fejl. I intet tilfælde må du ikke tillade lange pauser og "stagnation", lad ikke musklerne "falde i søvn". Kroppen er ikke i stand til konstant at genopbygge og tilpasse sig; godt helbred og fysisk ydeevne går tabt. Det er ikke nok kun at squat på bestemte ugedage, for eksempel kun i weekenden, lørdag og søndag.

Trin 3

Få muskelglæde og glæde ved dine træningsprogrammer, og gør ikke squats for at bevise din udholdenhed for nogen. Squat derhjemme, udendørs, i haven og tillad ikke træthed i dine ben. Træn dine lægmuskler. Stå en fod fremad, løft tåen mod dig. Fjedrende forreste bøjninger af torsoen og forsøger at nå med hænderne til hælen på det udstrakte ben. Ditto for det andet ben.

Trin 4

Udvikle fleksibilitet. At strække benmusklerne har en gavnlig effekt på at øge hukende resultater. Sidder på gulvet med fødderne sammen og knæene lige. Løft langsomt sokkerne mod dig, og overvinde modstanden i musklerne på bagsiden af underbenet. Træk derefter sokkerne ud, udfør fjedrende fremadbøjninger af torso, lige tilbage, rør dine tæer med dine hænder. Overvinde modstanden i de strakte lårmuskler. Træn forsigtigt i et langsomt eller medium tempo og øg gradvis bevægelsesområdet.

Anbefalede: