Sådan øges Din Håndstørrelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Din Håndstørrelse
Sådan øges Din Håndstørrelse

Video: Sådan øges Din Håndstørrelse

Video: Sådan øges Din Håndstørrelse
Video: Easy Crochet Gloves/Two in One Crochet fingerless gloves/Crochet wrist warmers. 2024, Kan
Anonim

Ofte kan en atlet have en uforholdsmæssig udvikling af muskelgrupper. Dette kan ske på grund af forkert belastningsfordeling. Dette problem kan dog løses ved at introducere nogle øvelser i træningsprocessen.

Sådan øges din håndstørrelse
Sådan øges din håndstørrelse

Instruktioner

Trin 1

Træn din biceps brachii. Biceps er en af de mest synlige dele af armene, som skiller sig ud og tiltrækker andres opmærksomhed. Den samlede volumen af hånden afhænger også af den. Glem derfor ikke at træne dine biceps 1-2 gange om ugen. Til dette formål er alternativ bøjning af håndvægterne ved albuerne velegnet. Udfør denne øvelse i 4 sæt med 10 reps. Derudover kan du træne dine biceps på Scott Incline Bench. Dette er mest effektivt med en let vægtstang.

Trin 2

Træn dine triceps med en maskine eller håndvægte. Disse triceps er også meget vigtige i den samlede armstørrelse. Udfør følgende øvelser ikke mere end 1 gang om ugen. Denne pause er nødvendig for fuld muskelgendannelse. Gå op til nedtrækningsmaskinen og tag fat i håndtaget med et overhåndsgreb.

Trin 3

Sænk den langsomt ned til niveauet med dine fødder, og sæt den langsomt tilbage til sin startposition. Gør mindst 5 sæt 10-12 gange, og øg vægten på maskinen fra sæt til sæt. Du kan erstatte denne øvelse med en fransk håndvægtpresse. Dette er en simpel bøjning af projektilet ved albuerne. Gør det på samme måde som at trække ned.

Trin 4

Styr senerne med lette skaller. Ud over biceps og triceps er det også vigtigt at udarbejde underarmen, som ikke skal halte bagud i udviklingen. Ellers forbliver håndstørrelsen den samme. Sid på en bænk, tag en lille håndvægt ved håndleddet og læg underarmen på dit ben. Løft og sænk projektilet med kun et håndled. Mærk hvordan din underarm fungerer. Lav 20 reps for hver arm. Det anbefales at udføre denne øvelse hver dag i 2-3 sæt.

Trin 5

Gør markløft. Denne alsidige, grundlæggende øvelse hjælper dig med at arbejde med hver muskel i dine arme. Gør det kun en gang om ugen. Gå hen mod vægtstangen, der ligger på gulvet. Placer dine fødder så tæt på hende som muligt. Tag projektilet med et greb ovenfra. Hvis det er nødvendigt, skal du sikre dine hænder med specielle stropper. Sænk dit bækken ned. Stå derefter langsomt op med vægten med dine skuldre skråt i slutningen af bevægelsen. Sænk vægtstangen forsigtigt ned til gulvet til startpositionen. Gør mindst 8-10 gange i 5 sæt.

Anbefalede: