Sådan Bruges Benvægte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Benvægte
Sådan Bruges Benvægte

Video: Sådan Bruges Benvægte

Video: Sådan Bruges Benvægte
Video: Stående benøvelser med ankelvægte 2024, April
Anonim

I sportsudstyrsbutikker kan du finde udstyr såsom vægtningsmaterialer. Det kan være en vest, bælte eller manchetter. Sidstnævnte er designet til arme og ben, de hjælper med at opbygge muskler, tabe sig hurtigere og udvikle udholdenhed. Imidlertid kan benvægte, hvis de anvendes forkert, forårsage alvorlig personskade og kronisk sygdom.

Sådan bruges benvægte
Sådan bruges benvægte

Instruktioner

Trin 1

Der er to typer benvægte: bulk og plade. Deres forskel er i fyldstoffet. For førstnævnte anvendes salt eller sand, hvilket ikke tillader regulering af deres vægt. Og for det andet - metalplader, der indsættes i specielle lommer på manchetten. Brug af pladevægte betragtes som sikrere og mere effektiv, da personen selv regulerer graden af belastning.

Trin 2

Vægte til benene anbefales til pumpning af musklerne i underekstremiteterne, træning af kroppens udholdenhed og også i tilfælde af, at det er nødvendigt at tabe sig. De bør dog kun bruges af dem, der har været involveret i sport i flere dage. De kan kun skade en utrænet person. Det er også forbudt at bære dem til åreknuder, problemer med led eller skader, nyresten.

Trin 3

Når du går en tur, skal du lægge vægten på anklen. Læg det nødvendige antal plader i lommerne. Husk dog, at belastningsgraden på benene skal øges gradvist, ellers kan ledproblemer ikke undgås senere.

Trin 4

Hvis du skal løbe med vægte på dine ben eller lave øvelser, skal du sørge for at varme op uden dette udstyr. Da det er velegnet til at svinge ben og arme, bøjer torso, strækøvelser, hurtige løb over korte afstande. Dette forbereder kroppen og kroppen på længerevarende stress og forsikrer dig mod mulig skade. Først efter opvarmning kan du tage på vægten og begynde at træne.

Trin 5

Hvis det er første gang, du bruger en sådan opgørelse, skal du kontrollere, om du vil være fortrolig med den. Dette gøres bedst, mens du går for at træne din krop til den ekstra stress. Sidstnævnte kan også påvirke følelsen af balance, hvilket er meget vigtigt. Hver dag kan du øge antallet af minutter, der er gået med vægten. Efter et par uger kan du begynde at løbe eller lave forskellige øvelser i dem. Men på samme tid skal du konstant lytte til dine følelser - for ethvert ubehag i ben eller ryg skal du stoppe med at bruge sådant udstyr.

Trin 6

Eksperter råder dig til kun at arbejde med et vægtningsagent under vejledning af en erfaren træner. Den uafhængige brug af sådant udstyr fører ofte til skader og alvorlige problemer med leddene, især med knæene, der har en tung belastning. For at tabe sig eller blot forbedre din krop kan du simpelthen øge belastningen under sport uden at ty til brugen af vægte.

Anbefalede: