Sådan øges Din Bærevægt

Sådan øges Din Bærevægt
Sådan øges Din Bærevægt

Video: Sådan øges Din Bærevægt

Video: Sådan øges Din Bærevægt
Video: Hvordan lærer man at elske sig selv 2024, Kan
Anonim

At øge din vægt bæreevne under styrketræning eller fitness træning er et must for at sikre, at du har en smuk krop og stærke muskler. Det hjælper også med at øge din samlede udholdenhed og muskelstyrke.

Sådan øges din bærevægt
Sådan øges din bærevægt

Det er nødvendigt at øge vægten brugt under træning gradvist, undgå ryk, og på samme tid regelmæssigt, så musklerne ikke har tid til at vænne sig til belastningen.

Arbejde med cardio og stretching

Kardio træning, så mærkeligt som det lyder, kan i væsentlig grad hjælpe med at øge udholdenhed og muskelstyrke. Kompetent veksling af cardio- og styrketræning kan øge den samlede træningstolerance med mere end 25%. Cardio træning lindrer også muskelspænding efter styrketræning, hvilket hjælper musklerne med at komme sig hurtigere.

Sådanne øvelser skal medtages i styrkeøvelser helt i starten for at varme musklerne op (15 minutter), i midten (10 minutter) og i slutningen af træningen (10-15 minutter). Hvis der ikke er nogen løbebånd og mulighed for at løbe, kommer et springtov til undsætning, som ofte bruges til at øge udholdenheden.

Før og efter træning er mindst 5 minutters strækning (strækning) bydende nødvendigt. Det vil hjælpe med at varme musklerne op og lade dem arbejde længere og undgå generel træthed. Derudover vil en veludført strækning reducere smerter betydeligt.

Vægt og arbejde med det

Vægtøgning er et meget følsomt emne. I den første fase skal du vælge den mindste af alle mulige vægte. For eksempel til en vægtstang, tag pandekager ikke tungere end tre til fire kg. Med en minimumsvægt udføres arbejdet i ca. to uger, hvor det er nødvendigt at øge antallet af tilgange til øvelsen. For eksempel presser en vægtstang fra brystet: de første tre sæt på fem gange skal bringes til fem sæt på tyve.

Først efter implementeringen af disse tilgange i det væsentlige ophører med at trætte og indlæse musklerne, er det nødvendigt at gå videre til andet trin - en stigning i den samlede vægt, der bruges under træning, 1/3 af dens samlede masse. Dette er nødvendigt for ikke at anstrenge musklerne.

Den tredje fase er nøjagtig den samme. Men i løbet af den fjerde skal du sænke vægten selv, men øge antallet af tilgange to til tre gange. Dette hjælper med at forhindre musklerne i at vænne sig til den stigende stress og give dem den nødvendige hvile.

Hvis vægtforøgelsen er korrekt, vil udholdenhed og styrke af musklerne øges betydeligt. Hvis ikke, kan der opstå symptomer som generel træthed, skarp, trækkende muskelsmerter og endda søvnløshed. Hvis dette sker, er det nødvendigt at give musklerne tid til at komme sig og erstatte styrketræning helt med cardio.

Anbefalede: