Hvordan Man Vælger En Ikke-traumatisk Sport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Ikke-traumatisk Sport
Hvordan Man Vælger En Ikke-traumatisk Sport

Video: Hvordan Man Vælger En Ikke-traumatisk Sport

Video: Hvordan Man Vælger En Ikke-traumatisk Sport
Video: Hvordan ride en hest? Korrekt hestevogn Moskva Hippodrome | Coach Olga Polushkina 2024, Kan
Anonim

Bevægelse er liv. Hvilken bevægelse er mest effektiv? Det er rigtigt, sport. Der er både traumatiske sportsgrene og mindre farlige. Enhver belastning på kroppen er fyldt med skader. Men kun den, der ikke gør noget, tager ikke fejl. Derfor er det nødvendigt at gøre sport så sikker som muligt for helbredet.

Hvordan man vælger en ikke-traumatisk sport
Hvordan man vælger en ikke-traumatisk sport

Hvis du overvejer, hvilken type sport du skal gøre for at undgå skader, skal du huske på, at det er urealistisk at fjerne deres sandsynlighed fuldstændigt. Du skal bare vælge den mindst traumatiske fysiske aktivitet.

Bedømmelse af meget traumatiske sportsgrene

Den nemmeste måde er at vælge en ikke-traumatisk sport blandt dem, der ikke kræver at spille i et hold eller i et par. Sandt nok er der få sådanne arter. Så skal du i det mindste opgive sådanne farlige former for fysisk aktivitet som boksning, rugby, snowboarding, dykning, roning og sport relateret til transport på hjul - bilspil, motorsport, cykling osv. Bjergbestigning og surfing er også særligt traumatisk. Generelt, hvis du ønsker at vælge en ikke-traumatisk sport, skal du opgive kontakt med ukontrollerbare elementer og maskiner.

Fysisk aktivitet med mindre risiko

Mindre traumatiske sportsgrene involverer færre spillere på et hold. For eksempel er det næsten sikkert at øve golf, svømning, balsal og sportsdans, fitness, yoga eller pilates. I dag udvikler undervisere flere og flere metoder til personlig træning. For de mennesker, der ikke stræber efter ekstreme og følelsesmæssige indtryk, men for at tabe sig og opretholde den fysiske form, er det lettere at forstå, hvilken slags sport man skal gøre for ikke at komme til skade. Under alle omstændigheder kan du altid finde et alternativ.

Sport for handicappede

Fysisk aktivitet er gavnlig, selvom du har et handicap. Selvom der stadig er risiko for skade, er der sportsgrene, hvor denne sandsynlighed er minimeret. De, der har været opereret eller har en medfødt fysisk defekt, bør være opmærksomme på atletik, tennis og bordtennis, langrend, rullestol, dans, volleyball, skydning, skiskydning, skelet. I næsten enhver tilstand kan en person gå i sport og veje belastningen med sygdomsgraden.

Alternativ til doven

For dem, der er bange for at spille i et hold eller deltage i ekstremsport, er der altid et alternativ til, hvordan man holder kroppen i god form. For de meget dovne blev body flex opfundet. Åndedrætsøvelser kombineret med statiske strækninger tager kun 15 minutter om dagen. Både kvinder og mænd kan engagere sig i body flex, og du kan starte i alle aldre. Til den ekstremt genert, moderate afslappede jogging, hurtig gåtur, langdistance gåture eller ridning er mere passende. Du skal bare tage i betragtning, at enhver bevægelse teoretisk kan føre til skade, endda et gabe begået på sofaen. Så det er bedre ikke at være bange og vælge en sport, der passer til dig.

Anbefalede: