Hvordan Man Vælger En Sport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Sport
Hvordan Man Vælger En Sport

Video: Hvordan Man Vælger En Sport

Video: Hvordan Man Vælger En Sport
Video: Sådan vælger du den rigtige sports-BH 2024, Kan
Anonim

Ønsket om at se fit ud, føle tonen er ganske forståeligt. Men sjældent kan nogen lide at svede for dette på træningsmaskiner. Selv med den største motivation bliver de monotone bevægelser på simulatorerne hurtigt kedelige og bliver til en rutine. Derfor skal du alvorligt overveje at tage en bestemt sport op. Du skal vælge det ud fra din karakter, interesse, din fysiske kondition, det ultimative mål og evnen til at justere din tidsplan for en ny hobby.

Hvordan man vælger en sport
Hvordan man vælger en sport

Instruktioner

Trin 1

Interesse. Da træning er en mulighed for at undgå rutinen i gymnastiksalen, skal du vælge en sport, der kun giver glæde. Det skal være inden for din magt, det skal ikke trætte dig for meget. Det vigtigste er, at du kun oplever positive følelser.

Trin 2

Temperament. Hvis du er en ægte person, så er dit bedste valg at vælge en teamsport. Tænk seriøst på basketball, fodbold eller volleyball. Det eneste problem her er at finde et team af ligesindede. Hvis du er en melankolsk eller phlegmatiker, er det usandsynligt, at du er interesseret i løb eller stor fysisk aktivitet, så du er velkommen til at vælge golf, brikker eller afslappet cykling. Hvis du har en eksplosiv kolesterol karakter, så har du en direkte vej til enhver ekstrem sport eller brydning.

Trin 3

Formål. Ud over hovedmålet at tone dig selv op, har du sandsynligvis mere specifikke mål. For eksempel, hvis du mest af alt vil stramme pressen og benens muskler, så vælg fodbold, løb. Hvis du vil udvide brystet og gøre dine brystmuskler mere fremtrædende, skal du svømme. Hvis målet er at finde nye venner, skal du vælge en teamsport, hvis det er vigtigt for dig at lære at holde balance, udvikle fleksibilitet og smidighed, så vælg sportsdans og gymnastik.

Trin 4

Fysisk træning. Fokuser på din krops generelle tilstand, når du vælger en sport. Gåtur, gymnastik, løb og svømning er universel i denne henseende.

Trin 5

Vaner. Når du vælger en sport, afhænger meget af, hvad du er villig til at ofre for den. Vil du være i stand til at træne regelmæssigt, eller vil du kun lejlighedsvis sparke en bold eller svømme? Vil du overvinde dårlige vaner for ikke at kvæle i kampens første minut, eller vil du fortsætte med at ryge og engagere dig i frådseri? Alle disse faktorer vil have en betydelig indflydelse ikke kun på din vilje til at gå i sport, men også på de faktiske resultater, du kan opnå.

Anbefalede: