Sådan Spiser Du For At Få Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiser Du For At Få Muskelmasse
Sådan Spiser Du For At Få Muskelmasse

Video: Sådan Spiser Du For At Få Muskelmasse

Video: Sådan Spiser Du For At Få Muskelmasse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

At få muskelmasse er af interesse for de fleste atleter og bodybuildere. Nøglen til vækst af muskelceller er korrekt ernæring. Hvordan balancerer du din sportsdiæt?

Sådan spiser du for at få muskelmasse
Sådan spiser du for at få muskelmasse

Protein

Proteiner er byggesten. Uden nok protein kan du ikke få muskelmasse. Processen med at opbygge muskelceller er enkel. For det første skal en af dine små svage muskelceller "rive" (under træning som et resultat af anstrengelse). Så skal hun hvile og komme sig. På samme tid, når du får nok protein, kan du få en muskel flere gange større end dens "forgænger".

For en komplet sportsernæring skal du indtage mindst 2 gram protein pr. 1 kg krop. Det vil sige, at hvis du vejer 60 kg, skal du spise 120 gram protein om dagen. Se ressourcer for en tabel til beregning af protein og andre næringsstoffer.

Det er også almindeligt for bodybuildere (bodybuildere) at bruge næringsblandinger og protein shakes. Deres fordel er, at du får rent protein. Der er dog en ulempe - sådanne proteiner er unaturlige. Du kan give resultater med dem, men "at leve" på sådanne blandinger er ikke let. De kan ikke erstatte naturlige proteiner: oksekød, kyllingebryst, æg, ost, hytteost.

Kulhydrater

Grød, frugt, brød og korn giver kroppen forsyning med energi. Der er intet at gøre uden energi i træningen. For at få de bedste resultater skal du dog få det meste af kulhydrater om morgenen (ca. 70%). Hvis du starter din morgen med ris, havregryn eller boghvede grød, får du et løft for dagen. Hele korn rugbrød bør foretrækkes frem for traditionelt hvidt brød - det indeholder meget vitamin B6, det absorberes bedre af kroppen.

Vigtige kosttilskud

Aminosyrer og vitaminer kan til tider fremskynde livsprocesser. Undervejs beskytter de din krop mod stress forårsaget af træning, sygdom og tillader intellektet at arbejde hårdere. Sjovt - styrketræning fremmer normalt aktivt intellektuelt arbejde. Ved at styrke deres krop kan en person bedst hjælpe deres hjerne. Du kan købe et multivitaminkompleks på dit nærmeste apotek. Aminosyrer kan lagres i en specialiseret sportsernæringsbutik.

Sportstilstand og opsving

Ofte glemmer atleter, der ønsker at opnå et hurtigt sæt muskelmasse, bare at hvile og træne hver dag. Men muskler vokser, når atleten kommer sig. Glem ikke vigtigheden af hvile, giv dig selv helt til det. Afslappende massage, yoga, sund søvn og læsning kan væsentligt mætte dit liv og fremme muskelvækst.

Anbefalede: