Sådan Vælges En Vægttabsimulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Vægttabsimulator
Sådan Vælges En Vægttabsimulator

Video: Sådan Vælges En Vægttabsimulator

Video: Sådan Vælges En Vægttabsimulator
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ VIEWTRACKER ДЛЯ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, Kan
Anonim

For at tabe sig og opnå en attraktiv figur skal du ikke kun revidere kosten, men også vælge den rigtige fysiske aktivitet. I den første fase af kampen mod de hadede kilo bliver en konditionstræner en uundværlig assistent.

Sådan vælges en vægttabsimulator
Sådan vælges en vægttabsimulator

Instruktioner

Trin 1

Det betyder ikke noget, hvor personen skal træne: derhjemme eller i fitnesscentret skal du vælge den rigtige træner til træning. For overvægtige anbefaler eksperter at foretrække kardiovaskulært udstyr. Belastningen på dem er lav, og på grund af det store antal gentagelser vil træning på cardioline-simulatorerne give dig mulighed for at berige blodet med ilt, metabolismen vil accelerere, og overskydende væske og toksiner vil komme ud. Ved regelmæssig træning begynder fedtvæv at bryde ned. Derudover har aerob træning en gavnlig virkning på hjertet og blodkarrene.

Trin 2

Det anbefales at vælge et kardioudstyr i henhold til figurtypen, så de mest problematiske dele af kroppen udarbejdes. Den første type figur er "Pære". Et træk af denne type er ret smalle skuldre og brede hofter. Mennesker med en pæreform har tendens til at gå op i underkroppen - ben, hofter og røv. For sådan er den optimale cardio-træner en stepper. Det træner underbenene så meget som muligt, forbedrer blodcirkulationen i lemmerne. Alt dette bidrager til reduktion af volumener og vægttab. Hvis en person, der praktiserer med "Pære" -kropstypen, har knæproblemer, kan du være opmærksom på den elliptiske træner, det hjælper dig med at tabe de ekstra pund. Men i vurderingen af kardiovaskulært udstyr til denne type figur kommer stepperen stadig først.

Trin 3

Den næste form er Hourglass. Mennesker med denne struktur ser meget attraktive ud. Skuldre og hofter er brede nok, men den smalle talje ser sød ud. En sådan figur er næsten perfekt, men hvis folk med en sådan fysik begynder at tage på i vægt, så "klæber" kilo til hofter og bryst, og hadefulde "ører" kan forekomme. Derfor anbefales dem, der har en "timeglas" -figur, at besøge gymnastiksalen mindst 3 gange om ugen. Du kan vælge et af følgende kardiovaskulære udstyr til træning: motionscykel, stepper, løbebånd. Erfarne fitness-trænere råder dig stadig til at fokusere på løbebåndet, og du kan endda gå på det, vigtigst af alt - i et hurtigt tempo. Resultatet vil bestemt være godt.

Trin 4

En anden type figur er "Apple". Mennesker med en sådan figur har normalt meget tynde ben, en lille røv og brede skuldre. Kvinder af denne type har smukke bryster. Det største problemområde for borgere med en sådan fysik er den midterste del af kroppen. Sådanne mennesker er tilbøjelige til overvægt, med vægtøgning lokaliseres fedt i mave, sider og ryg. Til træning anbefales det at vælge en elliptisk træner, da den ikke kun forbrænder kalorier, men også får dine hænder til at arbejde, hvilket også er meget vigtigt. Du kan være opmærksom på rygtræner, men den skal opfattes som en hjælpetræning. Når alt kommer til alt, har mennesker med "Yabloko" -figuren allerede brede skuldre, så du skal ikke være nidkær med den ovennævnte enhed.

Trin 5

Og den sidste form er "Trekanten". Hos mennesker med denne fysik er skuldrene meget bredere end hofterne. Den vigtigste fedtreserve er lokaliseret på arme, mave og ryg. Det er vigtigt for sådanne borgere ikke kun at smide det overskydende fra overkroppen, men også at afbalancere det med den nederste for at give den nødvendige afrunding, for eksempel til balder og hofter. Derfor skal folk med kropstypen "Triangle" være opmærksomme på sådanne simulatorer som et løbebånd, som det er ønskeligt at gå med vægte på; motionscykel og højderygstræner. Ved at vælge den rigtige vægttabsmaskine kan du opnå gode resultater.

Anbefalede: