Hvordan Man Bygger Nakkemuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Nakkemuskler
Hvordan Man Bygger Nakkemuskler
Anonim

Der er mange øvelser til at opbygge dine nakkemuskler. Men ikke alle giver dig mulighed for at opbygge muskler på en sådan måde, at du ikke ødelægger æstetikken i din figur. Da en bivirkning af cervikal muskeludvikling er den "skrånende skuldre" -effekt (når trapezius-musklerne er specielt overudviklede), skal der udføres korrekte øvelser.

Halsmusklerne skal pumpes korrekt
Halsmusklerne skal pumpes korrekt

Instruktioner

Trin 1

Her er et diagram over en af øvelserne: vi ligger på bænken sidelæns, skulder til kanten. Derefter vil hovedet være i stand til roligt at bevæge sig lodret. Vi installerer belastningen på bæltet. Vi sætter remmen på hovedet og flytter den så lavt som muligt i starten. Så på det laveste punkt vil vores muskler blive strakt maksimalt. Derefter løfter vi hovedet så højt som muligt langs den samme bane. Efter endt stigning inhalerer vi. På det øverste punkt udånder vi, indånder straks og holder vejret, indtil det nederste punkt er nået. Vi bevæger hovedet glat uden at ryste. Bliket rettes lige frem.

Trin 2

Når du arbejder på livmoderhalsmusklerne, skal du ikke dreje eller vippe hovedet, og følg en klar lodret bane. Manglende overholdelse af dette råd kan resultere i skade på din cervikale rygsøjle og alvorlig skade. Forsøg heller ikke at arbejde med for tung vægt - dette kan fremskynde dine bevægelser og føre til ryk. Desuden vil super tung vægt helt sikkert omfatte resten af musklerne i kroppen. Men vi prøver kun at udvikle nakkemusklerne.

Trin 3

Husk at opretholde den korrekte indåndings- og udåndingsregime. Når du holder vejret, stabiliserer din krop og koordinerer hovedets bevægelse i et strengt lodret plan, hvilket er hvad vi har brug for.

Trin 4

Og her er en anden øvelse, som ved første øjekast kan virke for hård. Men øvelsen er mere effektiv foran din nakke, end du har brug for at se efter. Vi ligger ned over den vandrette bænk. I dette tilfælde skal nakken bevæge sig frit, og skuldrene skal hvile mod bænken. Fold et håndklæde i en trekant og læg det på næsen. Placer derefter en pandekage, som du kan håndtere, på et rullet håndklæde. Vip hovedet tilbage ca. 45 grader under dets neutrale position, tryk pandekagen mod din pande. Løft nu dit hoved, indtil din hage rører ved brystet. Efter opvarmning skal du gøre 2 sæt med 12 reps hver.

Anbefalede: