Sådan Rulles Skøjter Ordentligt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rulles Skøjter Ordentligt
Sådan Rulles Skøjter Ordentligt

Video: Sådan Rulles Skøjter Ordentligt

Video: Sådan Rulles Skøjter Ordentligt
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2023, December
Anonim

Rulleskøjteløb eller rulleskøjteløb er en fantastisk sport for mennesker af ethvert køn, alder og fitnessniveau. Rulleskøjter styrker muskler, opmuntrer dig, giver dig mulighed for aktivt at slappe af og forbedre dit helbred.

Sådan rulles skøjter ordentligt
Sådan rulles skøjter ordentligt

Nødvendig

  • - ruller
  • - beskyttelsesudstyr.

Instruktioner

Trin 1

Gør det til en regel at altid bære beskyttelse. Stol ikke på styrken af dine arme og ben - asfalten er stadig stærkere. Under træning for at ride er hyppige fald uundgåelige, hvilket kan påvirke knogler, ledbånd og muskler, hvilket medfører store problemer i fremtiden. Erfarne rulleskøjter er heller ikke immune over for fald. Selv seriøse professionelle atleter kører ikke uden knæpuder, albueunderlag, handsker og hjelm. Husk også at fastgøre dine skøjter tæt, men ikke tæt. En svag fastgørelse af bindingerne øger belastningen på benmusklerne, distraherer opmærksomheden og forstyrrer udviklingen af rideteknikken.

Trin 2

Tag den rigtige holdning: skub det ene ben fremad på en halv skøjte, vip kroppen lidt fremad, spred dine ben i skulderbredde fra hinanden og bøj lidt ved knæene. Hvis du læner kroppen fremad, kan du falde på dine hænder, hvis du mister balance. Korrekt placering af dine fødder hjælper dig med at opretholde balance og undgå at falde efter en utilsigtet genstand falder under rattet. Bøjede ben blødgør ikke kun uregelmæssigheder på vejen, men giver dig også mulighed for hurtigt at reagere på uventede situationer, kontrollere bevægelse af skøjter og undgå fald i siderne.

Trin 3

Vær ikke bange for fald. Små børn lærer at ride hurtigere end voksne, netop fordi de er mindre bange for at falde. Frygt, overdreven afslapning eller slaveri er hovedårsagerne til rullefald. Hvis du falder, så prøv at falde fremad. At falde frem er det mest bekvemme set fra beskyttelsen mod dens konsekvenser, og udstyret er designet specielt til denne type fald. At falde bagud udgør en stor trussel mod rygsøjlen og hovedet.

Trin 4

Ved rulleskøjteløb skal du på forhånd beregne bevægelseshastigheden ud fra mulige forhindringer, kvaliteten af vejoverfladen, muligheden for biler, forbipasserende eller børn. I modsætning til cykler eller ski er det næsten umuligt at foretage en skarp manøvre eller nødbremse ved høje hastigheder på rulleskøjter. Af denne grund må du ikke køre ned ad bakke, før du er fortrolig med bremse- og decelerationsteknikker.

Trin 5

Vær forsigtig med våd og varm asfalt. På en våd vej må du ikke foretage pludselige bevægelser og manøvrer, vær forberedt på, at skøjter glider, se bevægelsen af kropsvægt fra det ene ben til det andet. På smeltet asfalt skal du være forberedt på, at hjulene bremser, så de falder fremad.

Trin 6

Rul ikke i vandpytter. Vand, mudder og sand, der falder under platformen og i lejerne, kan beskadige rullerne om få timer. Så meget, at selv hjulene på skøjter holder op med at dreje. Undgå derfor vandpytter eller gå til fods, så hjulene ikke roterer. Efter at have tvinget en vandpyt til fods skal du ryste hjulene af ved at banke rullerne på asfalten.

Anbefalede: