Slankende Og Bodybuilding

Slankende Og Bodybuilding
Slankende Og Bodybuilding

Video: Slankende Og Bodybuilding

Video: Slankende Og Bodybuilding
Video: Bodybuilding Heavy Weight - IFBB World Bodybuilding Championship - 2004 2024, April
Anonim

I lang tid blev vægttab og bodybuilding mildt sagt overvejet uforenelige koncepter, især for det mere retfærdige køn. Diæter, ordentlig ernæring, lange udmattende cardio træning, fitness - var de vigtigste hjælpere til at tabe sig.

Slankende og bodybuilding
Slankende og bodybuilding

Men det var sådan før. Der er selvfølgelig mange myter, der forhindrer dig i at begynde at "trække jern" for at tabe sig. Det mest almindelige og sjoveste: bodybuilding vil føre til en vanvittig stigning i muskelmasse, som kun øger kroppens volumen. Kvinden bliver således mand. Og en mand, der er overvægtig, vil kun irritere sig selv og tilføje problemer. Men til glæde for tilstrækkelige bodybuildere, nu er denne myte ved at blive en levning fra fortiden, og flere og flere mennesker vælger bodybuilding som en metode til at tabe sig.

Lidt teori

Det er naturligvis nødvendigt at skelne mellem de professionelle bodybuilders ekstreme aktiviteter og et vægttabsprogram. Men under alle omstændigheder forsvinder overvægt for vores øjne. Det vigtigste at huske er, at figuren på skalaerne her er en tvivlsom indikator. Faktum er, at muskelmasse altid er tungere end fedtmasse. Muskelvækst resulterer dog i hurtigere fedtforbrænding end diæt alene. Desuden øges stofskiftet markant med en stigning i muskelmasse. Intens modstandstræning er vigtig og den eneste kendte måde at opnå muskelvækst på. Således er bodybuilding en af de bedste måder at "brænde" alt unødvendigt på og hurtigt opnå den ønskede form.

image
image

Strategi

For at løse problemet med overvægt skal du bruge så meget energi som muligt. Derfor bør træningen være lang. Og efter styrkeøvelser er det værd at tilføje en kardiobelastning i 20-30 minutter for større effekt. Tag ikke for meget vægt i begyndelsen af undervisningen, dette vil føre til sundhedsmæssige problemer og i lang tid modvirke ønsket om at kæmpe med kilo. Ernæring er også en integreret del af at tabe sig, selvom valget faldt på bodybuilding.

Der er mange kostvaner til bodybuildere. De er gode, fordi de giver dig mulighed for at bevare alle de nødvendige elementer til kroppen i kosten. Styrketræning øger udholdenhed, styrker det kardiovaskulære system og iltes blodet. Alt dette fører til en øget vitalitet og en generel styrkelse af immunsystemet. Hvilket er meget vigtigt for at tabe sig.

Anbefalede: