Sådan Pumpes Kuber Hurtigt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Kuber Hurtigt Op
Sådan Pumpes Kuber Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Kuber Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Kuber Hurtigt Op
Video: Шпатлевка стен и потолка. З способа. Какой самый быстрый? 2024, Kan
Anonim

Det er svært at finde en repræsentant for det smukke køn, der ikke ville drømme om en slank og smuk figur. En veludviklet præget presse er ikke kun et spektakulært udseende, men også dit helbred. Et sæt øvelser, der kan gøres derhjemme, hjælper dig med at forbedre tilstanden af dine mavemuskler betydeligt.

Sådan pumpes kuber hurtigt op
Sådan pumpes kuber hurtigt op

Instruktioner

Trin 1

For at blive ejer af en smuk præget presse er 20 minutters daglig træning nok. Vær ikke doven og følg regelmæssigheden i dine klasser. Når du har opnået det, du ønsker, skal du ikke stoppe træningen og opretholde det opnåede resultat.

Trin 2

Træn enten på tom mave eller 2 timer efter at have spist. Udfør kompleksets øvelser en efter en, ikke distraheres. Forsøg ikke at tage lange pauser mellem sæt og under træningen.

Trin 3

Udfør alle øvelser, der ligger på ryggen på gulvet. Lav 2 sæt 15 gange for hver, undtagen den sidste. Det kræver det maksimale antal gentagelser. Bevægelser skal være glatte, strakte, bløde. Tag dig tid og se vejret.

Trin 4

I den første øvelse skal du bøje dine ben og placere dem skulderbredde fra hinanden. Når du ånder ud, stræk dig ned til knæene, mens du holder dine hænder i en "lås" bag på hovedet. Derefter vender du tilbage til startpositionen, mens du indånder.

Trin 5

Gå videre til næste trin uden at tage en pause. Startpositionen er den samme. Udånder, løft langsomt dine skuldre fra gulvet og stræk dig langs kroppens yderside med håndfladerne skiftevis til venstre og derefter til højre hæl og vend tilbage til startpositionen. På samme tid skal du trykke din nedre ryg mod gulvet. Slap af i 10-15 sekunder.

Trin 6

Brug den samme startposition, når du har sammenføjet dine hænder i en "lås" bag på hovedet, mens du udånder, løft samtidigt dine skuldre og ben, let bøjet i knæene. Stræk forsigtigt mod dine ben, og sørg for, at bækkenets muskler, mavemuskler og hofter fungerer. Når du inhalerer, skal du tage startpositionen.

Trin 7

Den sidste øvelse er en kort sammentrækning af mavemusklerne. Når du ånder ud, løft dine skuldre, ret og kom sammen med dine hænder (højre håndflade over venstre), og læg dem mellem dine knæ og stræk dig fremad. Efter udånding skal du vende tilbage til startpositionen.

Anbefalede: