Hvordan Man Laver Brystøvelser

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Brystøvelser
Hvordan Man Laver Brystøvelser

Video: Hvordan Man Laver Brystøvelser

Video: Hvordan Man Laver Brystøvelser
Video: Hvordan man laver server logs 2024, Kan
Anonim

For at øge væksten af brystmusklerne er der et specielt sæt øvelser. Med regelmæssig træning kan du opnå fremragende resultater. Du kan lave øvelserne derhjemme. 30-40 minutter om dagen hjælper dig med at komme i perfekt form, stramme og forstørre dine brystmuskler.

Hvordan man laver brystøvelser
Hvordan man laver brystøvelser

Nødvendig

  • - stol;
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Push-ups er den enkleste og mest effektive øvelse, der sigter mod at øge brystmusklerne. For at gøre dette skal du ligge på gulvet. Placer dine hænder på gulvoverfladen. Sæt dine ben sammen. Udfør femten til tyve push-ups, og fordel hovedparten af belastningen på brystmusklerne. Denne øvelse er nyttig til både styrkelse og vækst af brystmuskulaturen. Bemærk: når du udfører øvelsen, bør kroppens krop ikke bøjes.

Trin 2

Den næste øvelse kræver en stol eller skammel. Sid på det. Træk dine ben fremad, og placer dem sammen. Hold fast i stolen med dine hænder, og ret albuerne til siderne. Bøj dine arme forsigtigt, sænk din krop ned. Lås i denne position i 2-3 sekunder. Gå gradvist tilbage til startpositionen. Udfør øvelsen i 3 sæt 5 gange.

Trin 3

Sidebøjninger er ikke mindre effektive til at øge væksten af brystmuskler. Sid i en stol til denne øvelse. Hold ryggen lige. Placer dine hænder på dine hofter. Drej kroppen i rækkefølge i forskellige retninger. Udfør øvelsen i 3 sæt 15 gange.

Trin 4

Håndvægtøvelsen skal udføres, når musklerne er opvarmet. Således undgår du forskellige former for skader og forstuvninger. Dumbbell øvelser er en ret effektiv metode til at øge brystmusklerne. Saml håndvægte på 2 kg. Sørg for, at kroppen forbliver plan under træningen. Udfør hurtige, fejende bevægelser med armene i 3-4 minutter.

Trin 5

Ved den næste øvelse skal du ligge på en plan overflade på ryggen. Tag håndvægte i dine hænder. Stram brystmusklerne, løft armene op. Bemærk, at albuerne nu skal være på siderne. Når du har låst det maksimale løftepunkt, skal du forsigtigt vende tilbage til den oprindelige position. Udfør øvelsen i 3 sæt 10-12 gange.

Trin 6

Stå mod væggen med ryggen mod den så tæt som muligt. Ret din ryg. Hold dine hænder på brysthøjde med håndfladerne mod hinanden. Luk dine hænder foran dig med maksimal kraft og tæl til 10. Husk: øvelsen udføres med stor spænding. Du kan gentage det 3-5 gange.

Anbefalede: