Hvordan Man Laver En Fedtforbrændingsdrink Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Fedtforbrændingsdrink Derhjemme
Hvordan Man Laver En Fedtforbrændingsdrink Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver En Fedtforbrændingsdrink Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver En Fedtforbrændingsdrink Derhjemme
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Kan
Anonim

For at tilberede en fedtforbrændende drink derhjemme skal du bruge en blender, frugt, grøntsager og selve basen - mineralvand, kefir eller yoghurt. Denne drink kan drikkes i stedet for hovedmåltidet.

Fat Burning Fruit Drikkevarer
Fat Burning Fruit Drikkevarer

På hylderne i sportsernæringsbutikker kan du se cocktails til forbrænding af fedt. Prisen for dem er ret høj, og ikke alle har råd til det. Men vær ikke ked af det, sådan en drink er let at tilberede derhjemme. Det er dog værd at sige til rhinestone, at cocktailen i sig selv ikke er i stand til at klare det overskydende kropsfedt; problemet skal behandles på en kompleks måde: at revidere din kost mod sunde og kaloriefattige fødevarer, leg sport og drikker cocktails. Sådanne drikkevarer er i stand til at normalisere kulhydrat- og fedtstofskifte, hvilket "skubber" kroppen til at forbrænde fedt.

Hvordan man laver en fedtforbrændende drink derhjemme

Når du tilbereder en sportsdrik derhjemme, kan du bruge en bred vifte af ingredienser: Den viste kreativitet og opfindsomhed hjælper med at bringe den mest utrolige opskrift til live, der ikke kun kan genoprette styrke, men også tilfredsstille smagsløgene. En standard isoton sportsdrink består af 100 ml frugtsaft, 350 ml almindeligt vand og en knivspids salt. En sådan cocktail kan tages med til træning og bruges til at øge ydeevne og udholdenhed. Om nødvendigt er det ikke forbudt at ændre opskriften lidt, øge procentdelen af juice i den samt tilføje lidt sukker - en kilde til kulhydrater.

Drik opskrifter

Generelt fremstilles de fleste fedtforbrændende drikkevarer ved hjælp af fedtfattige eller fedtfattige mejeriprodukter samt grøntsager, frugt og urter. Alt, hvad der muligvis er nødvendigt til dette, er en blender og et ønske, selvfølgelig. Denne opskrift er meget populær: hæld 200 ml naturlig usødet yoghurt i en blenderskål, skær en agurk, en selleristængel og dine yndlingsgrøntsager - dild, persille, grønne løg, basilikum og så videre. Pisk og drik i stedet for hovedmåltidet, f.eks. Til middag.

Et alternativ til den forrige opskrift kan være følgende opskrift: slå i en blender 100 ml 1% fedt kefir, en tomat, to eller tre radiser og hakkede greener. For dem der ikke kan lide grøntsager eller har mavesmerter efter at have spist selleri, anbefaler vi en frugtcocktail: skær en kiwi, en pære og en appelsin i en blenderskål. Pisk og drik som en anden morgenmad eller i stedet for en snack. Alle disse forbindelser er i stand til at reducere eller reducere appetitten, fremskynde metaboliske processer, forbedre fordøjelsen og fjerne overskydende væske fra kroppen.

Mineralvand kan også tages som grundlag for drikken. Bland f.eks. Kiwi, et par mynte- og persillekviste, to citronkiler og 100 ml mineralvand. Pisk med en blender og drik som en tørstslukker.

Anbefalede: