Sådan Vælger Du En Træningsmaskine Til En Muskelgruppe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Træningsmaskine Til En Muskelgruppe
Sådan Vælger Du En Træningsmaskine Til En Muskelgruppe

Video: Sådan Vælger Du En Træningsmaskine Til En Muskelgruppe

Video: Sådan Vælger Du En Træningsmaskine Til En Muskelgruppe
Video: Træningsbænk - Sådan vælger du 2024, Kan
Anonim

Forskellige sportssimulatorer kan forvirre en nybegynderatlet. Valget af sportsudstyr skal begynde med at bestemme, hvilken muskelgruppe der skal trænes, og hvilken simulator der kan løse dette problem.

fotokreditter: www.localfitness.com.au
fotokreditter: www.localfitness.com.au

Instruktioner

Trin 1

Rækken af moderne sportsudstyr er imponerende i sin variation og giver dig mulighed for at finde en atletisk fysik både i et udstyret gymnastiksal og derhjemme. Men inden du begynder at træne i gymnastiksalen eller køber sportsudstyr til hjemmeøvelser, skal du grundigt finde ud af, hvilke muskelgrupper denne eller den anden simulator er beregnet til, og hvilke opgaver den skal løse.

Trin 2

Til simulatorerne designet til at påvirke kalv, lår, gluteal muskler, styrke led og ledbånd i underekstremiteterne og samtidig træne åndedræts- og kardiovaskulære systemer, inkluderer forskellige sportshjertesystemer. Disse er løbebånd, motionscykler, steppers, elliptiske trænere (banespor). Derudover bruger vi power trainers med mulighed for at justere belastningen til en dybere undersøgelse af benmusklerne: platforme, der giver dig mulighed for at udføre benpress; blok træner.

Trin 3

Følgende typer simulatorer er velegnede til at udarbejde pressens muskler: alle slags bænke med justerbar hældningsvinkel; romaskine, der simulerer roning med evnen til at justere de påførte kræfter; "Romerstol" - en simulator med et sæde og støtteforstærkere til benene; lodrette vægge. De fleste abdominale maskiner giver også samtidig belastning på musklerne i de øvre ekstremiteter.

Trin 4

For at træne en gruppe brystmuskler anvendes styrkesimulatorer hovedsageligt. Disse inkluderer "sommerfugl" -simulatoren, som også udøver belastning på armens muskler; forskellige crossovers; bænkpresse i liggende, siddende og halvt siddende stilling løftestang og vægt blok træner “Hammer. En elliptisk træner og en rømaskine er velegnet som en konditionstræner til træning af brystmusklerne.

Trin 5

Triceps træning udføres som regel ved hjælp af bloktrænere, der har evnen til at justere vægten og forskellige lodrette stativer. Hovedbelastningen på biceps leveres af øvelser med en vægtstang og håndvægte. Biceps er også udviklet med fri vægtøvelser eller en vægtstang, og Scott-bænken bruges oftest som en simulator, som har en håndledsstøtte og justering af rammens tilt.

Trin 6

Bagsiden består af flere muskelundergrupper, og derfor bruges det største antal styrketrænere til sin træning: alle slags bloktrenere med justerbar belastning; simulator "sommerfugl", "romersk stol"; simulatorer med en T-formet trækkraft, der simulerer at trække stangen til maven bænke med en justerbar hældningsvinkel og fodstøtter; romaskine og alle typer ekspander.

Anbefalede: