Sådan Taber Du Dig I Lårområdet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig I Lårområdet
Sådan Taber Du Dig I Lårområdet

Video: Sådan Taber Du Dig I Lårområdet

Video: Sådan Taber Du Dig I Lårområdet
Video: Sådan taber du dig! 7 tips til VÆGTTAB 2024, Kan
Anonim

Lårene er et af de mest problematiske områder af kroppen, fedt deponeres let på dem. At tabe sig i hofterne er en ret vanskelig opgave, men gennemførlig. Motion, korrekt ernæring og massage hjælper dig med at opnå slanke ben.

Sådan taber du dig i lårområdet
Sådan taber du dig i lårområdet

Instruktioner

Trin 1

Regelmæssig træning er en sikker måde at reducere dine hofter på. De mest populære øvelser til at træne denne del af kroppen er: "cykel", "saks", løber på plads, går på balderne, squats. Øv dem i 15-20 minutter dagligt, og inden for en måned bliver dine lår tyndere.

Trin 2

At tabe sig i lårene kan gøres ved at følge korrekt ernæring. Fjern krydret krydderier, syltede agurker, købte saucer, slik, bagt, stegt og fedt mad fra din menu. Spis naturlig mad, læne dig på friske grøntsager, urter, magert kogt kød, fisk og korn. Drik regelmæssigt stille vand, grøn te, frugtdrikke og kompotter. Undgå sukkerholdige sodavand, sort te og kaffe. Arranger faste dage flere gange om ugen.

Trin 3

Du kan gøre dine lår mere tonede og slanke ved hjælp af honningmassage. Det hjælper med at slippe af med tegn på cellulite og stramme huden. Du skal gøre det 3-4 gange om ugen, helst efter et bad eller brusebad. En lille mængde honning skal påføres på problemområder, læg derefter palmer på dem og riv dem skarpt af. Du skal udføre sådanne bevægelser, indtil en hvid blomst vises på dine hænder. Derefter tørres huden af med et fugtigt håndklæde og fugtes med creme.

Trin 4

Du kan slippe af med fede aflejringer på lårene ved hjælp af wraps. De skal gøres hver anden dag med et kursus på 15 procedurer. Et fremragende resultat kan opnås ved hjælp af tangomslag. Tag hundrede gram tørt tang og fyld det med varmt vand. Efter 20 minutter skal du anvende de hævede alger på problemområder og pakke dem med plastfolie, tag varme strømpebukser eller bukser ovenpå. Fjern filmen og vask sammensætningen af efter 40 minutter.

Anbefalede: