Hvordan Man Vælger En Bookmaker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Bookmaker
Hvordan Man Vælger En Bookmaker

Video: Hvordan Man Vælger En Bookmaker

Video: Hvordan Man Vælger En Bookmaker
Video: How To Choose A Bookmaker For Horse Racing 2024, Kan
Anonim

Valget af en god og pålidelig bookmaker er et vigtigt spørgsmål for dem, der skal satse. For ikke at forveksle med valget er det nødvendigt at tage flere grundlæggende kriterier i betragtning.

Hvordan man vælger en bookmaker
Hvordan man vælger en bookmaker

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at bookmakeren er pålidelig. Korrekt beregning af væddemål, fair og rettidig betaling - dette er de vigtigste krav, som enhver bookmaker skal opfylde. Bedømmelser og anmeldelser af spillere, som du kan finde på Internettet, hjælper dig med at evaluere arbejdet i et bestemt kontor.

Trin 2

Tjek dine kontaktoplysninger. På webstedet for et velrenommeret bookmakerkontor kan du finde komplette oplysninger om organisationen, herunder telefonnummer, juridisk adresse, e-mail, fax. Prøv at ringe til det angivne telefonnummer, kontroller, hvor hurtigt supporttjenesten fungerer.

Trin 3

Find ud af de mulige muligheder for at deponere og trække midler. Store bookmakere bekymrer sig om deres kunders bekvemmelighed og tilbyder en bred vifte af betalingssystemer. Et af tegnene på kontorets pålidelighed er evnen til at foretage en betaling via bankoverførsel. Det vil ikke være overflødigt at finde ud af de vilkår, hvorunder midlerne deponeres og trækkes tilbage.

Trin 4

Undersøg oddsene. Oddsen må ikke være lavere end gennemsnittet. Husk dog, at det er næsten umuligt at slå en bookmaker med et lige odds på mindre end 1,85. Det giver ingen mening at arbejde med et kontor, hvis margenen er mere end 7,5%.

Trin 5

Vær opmærksom på indsatslinjen. En bred vifte af væddemål indikerer bookmakeren. Hvis du ser, at kontoret kun tilbyder væddemål på de vigtigste begivenheder, er dets ledelse sandsynligvis udelukkende rettet mod at opnå sine egne fordele. Yderligere satser eller, som de også kaldes, maleri bør ideelt være mindst 10%. Store bookmakere giver mulighed for at satse på et stort antal sportsbegivenheder, hvilket betyder, at her har du alle chancer for at nyde spillet og tjene.

Trin 6

Sørg for at se på lydstyrken på LIVE-linjen. Sørg for, at du er tilfreds med de betingelser, der tilbydes af denne bookmaker. For eksempel, hvis du planlægger at satse på hockey, er det fornuftigt at afklare, om kontoret accepterer væddemål med eller uden overarbejde, og basketballfans skal være opmærksomme på muligheden for at købe yderligere handicap og totaler.

Trin 7

Læs reglerne. Det er muligt, at nogle betingelser vil være ubelejlige for dig. For eksempel kan bookmakere sætte grænser for antallet af væddemål pr. Dag.

Trin 8

Vær opmærksom på bonusser og kampagner. For eksempel har nogle bookmakere et loyalitetsprogram for almindelige spillere, der gør det muligt over tid at reducere størrelsen på systemets provision.

Anbefalede: