Hvad Er Muskeltørring

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Muskeltørring
Hvad Er Muskeltørring

Video: Hvad Er Muskeltørring

Video: Hvad Er Muskeltørring
Video: Q&A om børne-vaccine | Hvad er OMIKRON? | Ultra Nyt 2024, Kan
Anonim

Fitnessområdet udvides, hvilket betyder, at der er mange slangord og udtryk forbundet med det. I forbindelse med atleter er tørring slet ikke det samme kulinariske produkt fremstillet af hvededej i form af en ring … Hvad skjuler sig bag dette koncept?

Hvad er muskeltørring
Hvad er muskeltørring

Tørring: dens betydning og selve processen

Især atleter og bodybuildere bruger udtrykket tørring til at betegne en periode i deres træning, hvor deres mål ikke er at opbygge muskelmasse og muskelvolumen, men at tabe overskydende vægt og forme muskelaflastning - deres "buler" og form.

Tørringsperioden følger altid efter perioden med masseforøgelse, for "hvis der ikke er muskler, så er der intet at tørre." Ellers mister en person, der ikke har signifikant muskelmasse, deres sidste fedtklumper.

Hovedprincippet ved muskeltørring er at øge aerob aktivitet og bruge lave vægte med et stort antal gentagelser samt en ændring i diæt. Hele komplekset af foranstaltninger bidrager til, at overskydende fedtlag forsvinder, "åbner" muskelfibre og vener, hvilket giver den samme "lindringseffekt", hvilket er meget værdsat blandt professionelle bodybuildere.

Et fald i kulhydrater og fedt, der forbruges under tørring, samt en stigning i aerob belastning giver grund til at kalde tørringsperioden for en af de sværeste: i begyndelsen af tørringsprocessen reagerer kroppen meget negativt på et fald i forbrugte kalorier, hvilket ofte fører til en sammenbrud og uvillighed til at udøve. Professionelle bemærker ofte ikke denne effekt på grund af det store antal anvendte farmakologiske hjælpemidler.

Foråret betragtes som den bedste sæson til at begynde at tørre: I 1-3 måneder af foråret kan du opnå konkrete resultater med vægttab og dermed gøre dig klar til sommerstrandsæsonen. Derudover accelereres vægttab i varmt vejr.

Hvordan spiser man under tørring?

Hovedprincippet, når du skifter diæt under tørring, er regelmæssighed: det er ikke nødvendigt at stoppe forbruget af fedt og kulhydrater, der kun fokuserer på proteiner og aminosyrer - alt skal gøres gradvist, indtil der er et mærkbart resultat. Glem ikke: For at opnå et betydeligt resultat i tørring er du nødt til at "brænde" muskler, og denne proces kræver i sig selv energi, dvs. kulhydrater, så du kan ikke udelukke dem fra din kost. Og det fungerer ikke.

De eneste kulhydrater, der kan fjernes fra kosten i tørringsperioden, er hurtige kulhydrater, det vil sige chokolade, konfekture, sodavand, enhver form for sukker … Disse produkter giver ikke kroppen nogen fordel!

Prøv at reducere dit indtag af kulhydrater og fedt, indtil du begynder at mærke vægttab. Prøv at fjerne kolesterolrige fødevarer fuldstændigt fra din diæt.

Fokus på grøntsager, vitaminer og proteinrige fødevarer. Du er velkommen til at bruge protein og aminosyrekomplekser - de giver energi og fremmer muskelvækst uden at provokere fedtaflejringsprocessen.

Anbefalede: