Aerobic: 4 Nemme Trin Til At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Aerobic: 4 Nemme Trin Til At Tabe Sig
Aerobic: 4 Nemme Trin Til At Tabe Sig

Video: Aerobic: 4 Nemme Trin Til At Tabe Sig

Video: Aerobic: 4 Nemme Trin Til At Tabe Sig
Video: AEROBIC Music - Fitness Workouts and Dance Vol.04 2024, April
Anonim

Hjem aerobic klasser er en fantastisk måde at blive slankere på. Men husk, at intens fysisk aktivitet er kontraindiceret i hjertesygdomme, vegetativ-vaskulær dystoni, fedme. Derfor, hvis du lider af kroniske sygdomme, skal du kontakte din læge, inden du begynder at træne.

Aerobic: 4 nemme trin til at tabe sig
Aerobic: 4 nemme trin til at tabe sig

Aerobic - hvad er det?

Aerobic er et sæt fysiske øvelser, der sigter mod at tabe sig. Det er en cardio træning, der hjælper dig med at forbrænde fedt hurtigt. Mest aerob træning udføres mens du står, hvilket ikke er særlig gavnligt for mennesker med forhøjet blodtryk. Men der er komplekser, der udføres, mens du sidder og ligger. De er ikke mindre effektive og tilgængelige for næsten alle.

Aerobe sessioner er opdelt i fire sæt - til skuldre, arme, bryst, til talje og sider, til bagdel og til ben. Du kan vælge det ønskede kompleks og være særlig opmærksom på det og udføre resten med henblik på generel fysisk udvikling.

Det er bedre at begynde at træne med videolektioner. Erfarne undervisere vil fortælle dig, hvordan du bevæger dig og trækker vejret korrekt.

Aerobic - hvordan man træner derhjemme

For erfarne atleter er det ikke svært at udarbejde en aerob træningsplan. Men begyndere bliver nødt til at prøve.

Hvad har du brug for at vide om træning? For det første er der altid en opvarmning i starten. Det tager 5-7 procent af træningstiden. Under opvarmningen udføres lette, ikke hurtige øvelser for at hjælpe med at "sprede" blodet, for at forberede kroppen på intens stress. I hoved lektionen er 40 procent af tiden brugt på det valgte sæt øvelser til forskellige muskelgrupper. Træningen slutter med en hitch. Dette er strækning og afslapning, der kan hjælpe med at forhindre muskelsår efter træning.

Den anden ting, du har brug for at vide om træning, er at for at du kan tabe dig, skal du lave klasser hver anden dag. Hvis du træner oftere, vokser musklerne intensivt, og overskydende fedt behandles langsommere. Klasser, der varer mindst 45 minutter, er også effektive til at tabe sig.

For det tredje kan aerobe komplekser skiftes. Når kroppen ikke bevæger sig i den sædvanlige rytme, bestræbes der på at udføre bevægelserne, så går det overskydende fedt hurtigere væk.

Til aerobic i hjemmet skal du købe en gummimåtte. Ellers glider benene på tæppet eller parketten, du kan strække ledbåndene.

Aerobic for ældre

Der skal lægges særlig vægt på aerobic for ældre. Dette er et separat træningsområde, der sigter mod at øge fysisk aktivitet. Bevægelserne i komplekserne er bløde, en masse øvelser, der skal udføres, mens du sidder eller ligger ned. Denne gymnastik vil øge vitaliteten, gøre det lettere for kroniske sygdomme, hjælpe fordøjelsesprocessen osv. På samme tid er der ingen stærke belastninger, du skal ikke være bange for forringet helbred.

Anbefalede: