Hvad Er Trin Til Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Trin Til Sochi
Hvad Er Trin Til Sochi

Video: Hvad Er Trin Til Sochi

Video: Hvad Er Trin Til Sochi
Video: Сочи 2021. Как отдыхают наши! Вечеринка на пляже 2024, Kan
Anonim

I årenes løb af forberedelserne til de olympiske og paralympiske lege i 2014 har Sochi ændret sig uden anerkendelse. De storslåede olympiske spillesteder, som snart vil være vært for verdens bedste atleter og tusinder af tilskuere, er stadig tomme. Ikke desto mindre har enhver russer allerede i dag mulighed for at se denne sportslige pragt med sine egne øjne. Og dette kan gøres helt gratis - inden for rammerne af 2014 Steps to Sochi-projektet.

Hvad er 2014 trin til Sochi
Hvad er 2014 trin til Sochi

“2014 Steps to Sochi” er en storslået aktion, der afholdes af det russiske sportsministerium lige før OL i Sochi. Hovedformålet med projektet er at fremme en sund livsstil og involvere forskellige kategorier af befolkningen i almindelig sport. Hovedpræmien er en tur til Sochi i tre dage for at stifte bekendtskab med de olympiske spillesteder.

Hvordan bliver jeg involveret?

For at blive medlem af projektet skal du bare registrere dig på RussiaSport-webstedet. Umiddelbart efter registrering kan du begynde at "tage skridt", med andre ord for at modtage point. Point tildeles af webstedsadministrationen for forskellige handlinger blandt deltagerne: udstationering af ophavsretlige indlæg, fotos og videoer, administration af sportsgrupper, organisering og afholdelse af kampe eller turneringer, promovering af Sochi Olympiske lege osv

Enhver borger i Den Russiske Føderation kan blive deltager i projektet. Samtidig kan kun voksne deltagere modtage hovedpræmien - en billet til Sochi. Vindere under 18 år får tildelt eksamensbeviser og gaver.

Vindere og gaver

I alt udvælges 10 vindere i tre nomineringer:

Sprint nominering: 3 vindere med 2014 point tidligere end andre deltagere.

"Maksimal" nominering: 3 vindere med flest point.

Aktivitetskategori: 3 vindere med 2014-point med mindst antal handlinger.

Blandt vinderne vil også være en "offentlig favorit", som har det højeste ry blandt alle deltagere i projektet.

Alle vindere tildeles med mindediplomer og hovedpræmien - en udflugtstur til Sochi Olympiske spillesteder fra 1. november til 1. december 2013.

Gavekortet inkluderer:

- rejse langs ruten Moskva - Sotji - Moskva;

- bopæl

- mad

- overførsel mellem sportsfaciliteter

- ledsagelse af 2 vagter under udflugter

- medicinsk forsikring mod ulykker i løbet af rejsen.

2014 Steps to Sochi-projektet blev lanceret den 10. august 2013. Alle deltagere kan konkurrere om hovedpræmien indtil 31. oktober.

Anbefalede: