Trin Aerobic For Begyndere: Generel Information

Indholdsfortegnelse:

Trin Aerobic For Begyndere: Generel Information
Trin Aerobic For Begyndere: Generel Information

Video: Trin Aerobic For Begyndere: Generel Information

Video: Trin Aerobic For Begyndere: Generel Information
Video: Aerobics for beginners - 45 minutes | NHS 2024, Kan
Anonim

Step aerobic er en type aerobic, der bruger specielle platforme. Denne form for fitness blev opfundet af instruktør D. Miller, der trænede hver dag på trapperne i hendes hus efter en kneskade. Øvelserne viste sig at være så effektive, at de dannede grundlaget for komplekser, der blev brugt til vægttab, genopretning, behandling og forebyggelse. Trin aerobic kan udføres af dem, der ønsker at korrigere formen på benene og taljen, tabe sig og forbedre deres figur på kort tid.

Trin aerobic for begyndere: generel information
Trin aerobic for begyndere: generel information

Hvorfor skal du begynde at lave step-aerobic

Når du træner trin aerobic, bliver unødvendige muskler ikke "pumpet over", som i klasser i gymnastiksalen. Rytmiske bevægelser på platformene vil hjælpe med at styrke det kardiovaskulære, respiratoriske, muskulære og nervesystem. Derudover vil der være

stabilisere blodtrykket og forbedre funktionen af det vestibulære apparat.

Deltagelse i trin aerobic-klasser anbefales til osteoporose og gigt, da sådanne sygdomme er resultatet af manglende bevægelse. Aerob træning kan arbejde på de såkaldte "hårde muskler", herunder: bagdel, låradduktorer og bagsiden af låret.

Lektionsregler for begyndere

Den første lektion på trinnene bør ikke vare mere end 20 minutter; over tid kan dens varighed øges til en time, dette er nødvendigt for den korrekte forberedelse af hjertet og musklerne til nye belastninger.

Den optimale position til træning på platforme er: et forhøjet hoved, sænkede skuldre, klædte bagdel samt en mave og ryg, hvoraf den sidste altid skal være lige. Placer din fod helt på platformen. Under træningsprocessen er det nødvendigt at undgå pludselige bevægelser. Det er uacceptabelt at foretage bevægelser med samme arm eller ben i mere end et minut.

Opstigningen skal udføres med benene, ikke med ryggen. Det er tilladt at tage flere slurk vand mellem øvelserne. Det er vigtigt at sikre, at knæet på benet, som støtten falder på, ikke strækker sig ud over tåen, dette udelukker knæskader. Du kan ikke vende tilbage til gulvet med overfladen af hele foden, da dette vil skade akillessenen, fordi belastningen vil være på rygsøjlen.

Tøj og udstyr til undervisning

Du skal vælge korte bukser, det kan være capri-bukser eller shorts, som vil fjerne skader. Når du vælger sko, skal du være opmærksom på modeller, der understøtter foden. Ved åreknuder skal bæretights bruges. Under træningsprocessen har du brug for: håndvægte, et gummibånd, en platform og en kugle. Step aerobic kan bruges som en fuldgyldig opvarmning før alvorlige belastninger.

Det er uønsket at deltage i trin-aerobic for mennesker, der lider af angina pectoris, sygdomme i rygsøjlen og hypertension.

Anbefalede: