Modstandsøvelse Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Modstandsøvelse Derhjemme
Modstandsøvelse Derhjemme

Video: Modstandsøvelse Derhjemme

Video: Modstandsøvelse Derhjemme
Video: Total Body Strength Training Without Weights for Women | Home Workout (No Jumping) | Joanna Soh 2023, Juni
Anonim

Det er under træning i fitnessklubber, at instruktører tænker over undervisningen, så de, der træner konstant, vil være interesserede, og begyndere ikke bliver bagud. Og hvad med dem, der træner derhjemme, hvis de grundlæggende øvelser allerede er mestret og trætte? Eller hvis du lige er begyndt at træne, men ikke er glad for at udføre almindelige bevægelser for alle? Løsningen er enkel: lav dine sædvanlige øvelser, men brug sportsudstyr.

Modstandsøvelse derhjemme
Modstandsøvelse derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Cardio træning

Placer balancebrættet på gulvet med den konvekse side nedad. Klatre på den, vend dig rundt for at se den smalle side af platformen. Skub nu dit venstre ben frem og placer så tæt på kanten af platformen som muligt, og sæt dit højre ben tilbage. Overfør kropsvægt fra det ene ben til det andet, sving frem og tilbage. Føler musklerne i dine lår og glutes arbejde. Balance på platformen i to til tre minutter. Skift derefter dine ben (sæt venstre ryg og sæt højre frem) og sving igen.

Trin 2

Drej 90 ° rundt på platformen. Placer dine fødder omkring skulderbredde fra hinanden eller lidt bredere end dine skuldre, med dine fødder parallelle med hinanden - prøv at placere dem så tæt på platformens smalle kant som muligt. Overfør kropsvægt fra det ene ben til det andet, sving fra side til side. Føler musklerne i dine lår og balder arbejde igen. Bevæg dig i samme tempo i fem minutter.

Trin 3

Prøv at kontrollere alle bevægelser med muskler, og lad ikke platformen svinge ved inerti. Hvad skal jeg udskifte? Du kan også udføre disse øvelser på andet udstyr: balanceskive, kerneplatform, balancebræt såvel som på balancebræt. De er ikke her? Derefter skal du bare varme dine muskler op ved at marchere, hoppe på plads og danse til den groovy musik. Bemærk, at du skal flytte i mindst 10-15 minutter uden at tage pauser.

Trin 4

Træner biceps

Startposition som i forrige øvelse. Placer din højre albue på knæet med samme navn. Tag ekspanderen med din højre hånd, og træk den til din højre skulder, når du bøjer din albue. Bevægelse bør kun finde sted i albueleddet. Lav 10-15 reps og skift derefter hænder. Hvad skal jeg udskifte? Brug et hårdt elastik eller elastikbånd.

Populær af emne.