Kost Til At Få Muskelmasse

Kost Til At Få Muskelmasse
Kost Til At Få Muskelmasse

Video: Kost Til At Få Muskelmasse

Video: Kost Til At Få Muskelmasse
Video: MIN GUIDE TIL STØRRE MUSKELMASSE!🤩 DE 5 VIGTIGSTE REGLER 5 FOR KOST OG TRÆNING! 2024, April
Anonim

Korrekt ernæring er hjørnestenen i enhver træningsproces. Ingen træning giver maksimal effekt uden at følge en passende diæt. Kosten til at få muskelmasse har mange nuancer, der skal tages i betragtning, når du udarbejder din menu.

Kost til at få muskelmasse
Kost til at få muskelmasse

Først og fremmest skal du spise mad med et højt proteinindhold for at gå op i vægt. Disse inkluderer: hvidt kød, fisk, æg, mælk, hytteost, svampe, nødder osv. I løbet af dagen skal hver atlet modtage ca. 2,5 g. protein pr. kg af sin egen vægt. De der. en atlet, der vejer 70 kg, kræver 175 g. egern. Dette beløb skal fordeles jævnt hele dagen. Protein er især vigtigt i løbet af perioden efter træning, når muskelvækst opstår.

Det er ofte svært at give kroppen nok protein fra almindelig mad. I dette tilfælde skal du begynde at bruge sportsernæring: proteiner eller vindere. I dag anses den bedste type protein for at være kompleks, den kombinerer de positive virkninger af alle typer proteiner. Du kan også anbefale at spise kaseinprotein inden sengetid. En gang i maven bliver det til en homogen koagel, der fordøjes i lang tid og giver kroppen næringsstoffer hele natten, hvilket forhindrer udviklingen af katabolisme. Proteiner anbefales til folk, der er overvægtige, eller som ønsker at opbygge muskler uden overskydende kropsfedt. For dem, der har problemer med vægtøgning, er vindere bedre egnet. De har mere kalorier, fordi procentdelen af proteiner og kulhydrater er partisk til fordel for sidstnævnte. En portion vægtforøgere kan indeholde op til 800 kalorier, hvilket i væsentlig grad kan hjælpe med vægtøgning.

Når man spiser efter vægt, skal komplekse kulhydrater, der findes i forskellige kornprodukter, pasta, bælgfrugter, foretrækkes. De er meget nyttige, nærende og giver kroppen energi i lang tid. Det er de komplekse kulhydrater, der skal indtages inden træning. Enkle kulhydrater, såsom konfekture, bør indtages i begrænsede mængder. de fører til dannelse af kropsfedt. Den eneste gang, hvor de fungerer bedst, er lige efter træning, når kroppen har brug for at komme sig. At spise protein umiddelbart efter træning anbefales ikke, da det ikke anbefales. alle af dem vil ikke blive brugt til muskeludvikling, men vil blive brugt som en ekstra energikilde.

Glem ikke grøntsager og frugter, som vil supplere kosten med vitaminer og mineraler. De indtages bedst til morgenmad. Fordi Disse fødevarer indeholder også enkle kulhydrater, der kan hjælpe med at genoprette energi efter søvn.

Når du træner efter vægt, skal du spise mindst 5 gange om dagen. Dele skal være små, så næringsstofferne absorberes bedre. I intet tilfælde skal du tillade udseendet af en sultfølelse, ellers vil katabolismens udvikling forekomme. Hvis det i løbet af dagen ikke er muligt at spise ofte, kan forskellige energibarer eller de samme vindere være løsningen. De behøver ikke koges i lang tid, og forbruget tager ikke meget tid.

Når du vælger sportsernæring, bør produkter fra mere kendte producenter foretrækkes. Naturligvis vil sådanne tilsætningsstoffer koste mere, men du behøver ikke bekymre dig om deres kvalitet og effektivitet.

At spise den rigtige diæt kan forbedre din træningspræstation betydeligt. Med tilstrækkelige kalorier begynder massen straks at vokse. Den rigtige kombination af ernæring og motion er den sikreste vej til succes.

Anbefalede: