Hvad Er SPIEF

Hvad Er SPIEF
Hvad Er SPIEF

Video: Hvad Er SPIEF

Video: Hvad Er SPIEF
Video: LIVE: Saint Petersburg International Economic Forum: Day 2 - Plenary session 2024, Kan
Anonim

Skt. Petersborg Internationale Økonomiske Forum er den største begivenhed inden for forretning og økonomi, som har været afholdt årligt i Skt. Petersborg siden 1997.

Hvad er SPIEF
Hvad er SPIEF

Skt. Petersborg Internationale Økonomiske Forum (PEMF) kaldes stiltiende det "russiske Davos". Hvert år afholdes PEMF med deltagelse af præsidenten for Den Russiske Føderation og samler mere end 2500 førende politikere, forretningsmænd, forskere, offentlige repræsentanter og journalister fra hele verden. Traditionelt varer begivenheden i tre dage. Forummet diskuterer de mest presserende spørgsmål, der står over for Rusland og hele verdenssamfundet.

St. Petersburgs internationale økonomiske forum vokser hvert år, ligesom antallet af mennesker, der er villige til at deltage i det. For forretningsrepræsentanter giver SPIEF en mulighed for ikke kun at modtage opdaterede oplysninger på første hånd og diskutere de vigtigste spørgsmål, men iværksættere får også muligheden for at indgå rentable tilbud. Således blev der i 2011 underskrevet 68 aftaler til en værdi af 338 milliarder rubler på forummet, i 2012 steg antallet af aftaler til 84, og det samlede antal transaktioner - op til 360 milliarder rubler.

SPIEF-arrangører er ikke kun opmærksomme på programmets forretningsdel, men også på den kulturelle. De fleste af disse arrangementer afholdes udelukkende for forumdeltagere, men der er undtagelser. For eksempel en åben koncert på Palace Square i Skt. Petersborg, hvor berømte udenlandske kunstnere deltager.

I 2012 blev SPIEF afholdt fra 21. til 23. juni under mottoet "Effektivt lederskab". Arrangementet blev overværet af over fem tusind mennesker. Blandt dem er 290 repræsentanter for officielle delegationer fra 77 lande i verden, 1018 repræsentanter for russisk erhvervsliv og 942 repræsentanter for udenlandsk forretning, 157 ledere for større udenlandske og 447 russiske virksomheder. Hovedemnet for SPIEF 2012 var spørgsmål i forbindelse med at minimere konsekvenserne af den globale økonomiske krise og forhindre en ny bølge af den.

Anbefalede: