Airsoft Til Begyndere

Indholdsfortegnelse:

Airsoft Til Begyndere
Airsoft Til Begyndere

Video: Airsoft Til Begyndere

Video: Airsoft Til Begyndere
Video: 10 TING DU SKAL VIDE INDEN DU BEGYNDER PÅ AIRSOFT 2024, Marts
Anonim

Airsoft er med andre ord et "krigsspil" for voksne. Hvad er essensen og hvordan man spiller det?

Airsoft til begyndere
Airsoft til begyndere

Instruktioner

Trin 1

Airsoft er et militærholdssportsspil. Spillere bruger de mest nøjagtige kopier af ægte våben, normalt elektro-pneumatiske angrebsgeværer drevet af batterier og kaldet et "drev" blandt airsoft-spillere. Til optagelse anvendes 6 mm plastkugler. At ramme modstanderen er ikke registreret af nogen, da der ikke er nogen dommere i airsoft og ingen sejrspoint. Den ramte fjende indrømmer, at han blev ramt, og han går til et sted, der er specielt udpeget til sådanne tilfælde. Spillets regler regulerer det tidsrum, hvorefter spillerne kan vende tilbage til spillereglerne. Således er den største forskel mellem airsoft og andre krigsspil ærlighed. I paintball skyder spillerne f.eks. Malingskugler, så hit er ret oplagt. Plastkugler til airsoft efterlader ikke synlige mærker på tøjet.

Trin 2

Mindst to hold deltager i træningslejren, antallet af spillere er ikke begrænset. Nogle hold simulerer et lands hær, mens de observerer den maksimale nøjagtighed i valget af uniformer og våben, afhængigt af typen af tropper, sæson osv. Valget af polygon er kun begrænset af fantasien hos arrangørerne af spillet. Handlingen kan finde sted i bjergene eller stepperne, i skoven, i en forladt bygning eller på et byggeplads. Ikke kun mennesker kan være involveret i spillet, men også deres hunde. Nogle spil spilles ved hjælp af ægte kampteknikker. Afhængigt af formålet og typen af spillet kan en airsoft-kamp tage et tidsinterval fra 1 - 2 til 48 timer. Opgaverne og temaet for spillet er udviklet på forhånd: det kan være fangsten af fjendens base eller endda en historisk genopbygning, når en reel kamp simuleres, idet man observerer alle detaljer fra deltagernes form til antallet af ofre og en forudbestemt afslutning. En gren af airsoft fortjener særlig opmærksomhed, den såkaldte stalkerstrike - et spil baseret på det litterære værk "Stalker", der efterligner anomaliernes verden i eksklusionszonen, dannet som et resultat af Tjernobyl-katastrofen.

Trin 3

Du kan gå ind i airsoft-miljøet og blive en spiller via et specielt websted eller airsoft-community på sociale netværk. Udstyr købes i specialiserede airsoft- og turistbutikker, militærbutikker og så videre.

Der er en aldersgrænse i Airsoft-reglerne: personer under 18 år har ikke lov til at deltage i spillet. Reglerne foreskriver også en række andre begrænsninger relateret til adfærdsnormerne under spillet samt skydekraften for airsoft-våben.

Anbefalede: