Protein Shakes Og Desserter Til Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Protein Shakes Og Desserter Til Vægttab
Protein Shakes Og Desserter Til Vægttab

Video: Protein Shakes Og Desserter Til Vægttab

Video: Protein Shakes Og Desserter Til Vægttab
Video: My 3 Best PROTEIN Mug Cakes | Healthy Low Carb Protein Dessert for Weight Loss! 2024, April
Anonim

Protein shakes i dag tages ikke kun af atleter for at opretholde en god fysisk form, men også af folk, der søger at normalisere deres vægt. Vil du prøve? Gå efter det!

Protein shakes og desserter til vægttab
Protein shakes og desserter til vægttab

Hvorfor protein er nyttigt til at tabe sig

Dette valg er slet ikke tilfældigt. Faktum er, at protein eller protein er den bedste kilde til næringsstoffer til den menneskelige krop. I modsætning til kulhydrater, som hurtigt nedbrydes og fører til fedtophobning, tager proteiner længere tid at blive absorberet og nedbrydes i værdifulde aminosyrer, som ikke fører til vægtøgning. Det andet utvivlsomt plus af protein shakes er, at de giver en følelse af mæthed med et relativt lille volumen. Derfor hjælper det med at reducere størrelsen på maven med hyppige og rigelige måltider og slippe af med "maven".

Hvilken cocktail der skal vælges

Glem ikke, at protein shakes først og fremmest er beregnet til vægttab, men til sportsnæring med høj fysisk anstrengelse. Tag derfor ikke fat i den første cocktail, du støder på - det kan ske, at den ikke kun vil være ubrugelig, men endda skade i din kamp med ekstra pund. Proteiner er opdelt i valle og langsomme ryster. Til vægttab anbefaler ernæringseksperter at bruge vallecocktails. De absorberes hurtigere af kroppen og giver ikke effekten af stigende muskelmasse, som, når de taber sig, kun kan ødelægge alt.

Vær også opmærksom på cocktailens sammensætning. Ud over hovedproteinkomponenten kan andre ingredienser, for eksempel kulhydrater, ofte være til stede i den. En proteinryst med kulhydrater bør ikke tages om aftenen eller om natten, men efter morgenmaden vil det være meget nyttigt som en nærende dessert. Et andet vigtigt punkt er selve proteinet. Som regel fremstilles shakes på basis af mælkeprotein, kyllingægprotein eller soja. Sojaprotein er lidt mindre fordøjeligt end mælkeprotein, men ideelt til vegetarer og mennesker med laktoseintolerance. Nogle mennesker er også allergiske over for æggehvide, så læs etiketten omhyggeligt, inden de køber.

Hvordan man korrekt taber sig på proteiner

Den enkleste ordning til brug af protein shakes eller desserter er at erstatte en af måltiderne med protein. Der er dog også nogle finesser her. For eksempel, når man sidder på en lignende diæt, er det nødvendigt at udelukke fødevarer fuldstændigt fra kosten med kulhydrater, der ikke indeholder fiber: slik, marshmallows, chokolade og lignende. At spise dem med en protein shake, uanset i hvilken rækkefølge, vil tværtimod hjælpe dig med at tage på i vægt.

Anbefalede: