Hvordan Man Lærer Ikke At Overspise

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer Ikke At Overspise
Hvordan Man Lærer Ikke At Overspise
Anonim

Linjen mellem at mætte kroppen med lækker mad og ønsket om at "tygge noget" er tynd. Trangen til at spise er et instinktivt behov, men hvordan kan du f.eks. Tvinge dig selv til ikke at spise for meget om natten? Sult taber sandsynligvis ikke i denne kamp, men det er stadig værd at prøve at tæmme den.

Sådan lærer du ikke at overspise
Sådan lærer du ikke at overspise

Instruktioner

Trin 1

Du lover ikke at spise efter kl. 18 hver dag, men kan du ikke hjælpe det? I intet tilfælde skal du være vred på dig selv. Spis, men ikke tung mad. Fiberrige fødevarer og endda magert kød fungerer bedst. De er ikke så dårlige for taljen, som de ser ud, men de giver en ægte følelse af mæthed. Forbruge dem mindst en og en halv time før du går i seng.

Trin 2

Husk den gyldne regel for næsten alle personer med blåt blod: Opdel mad i små stykker og tyg 15 gange på venstre kind og det samme antal gange til højre. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at følge denne recept med al strenghed, men det er værd at vedtage den. Jo mere grundigt du tygger, jo lettere er det for din krop at assimilere alt, hvad du spiser. Desuden kan lang tygge "bedrage" kroppen og skabe illusion af mæthed.

Trin 3

Undgå tyggegummi. De påvirker på ingen måde dæmpningen af sultfølelsen, tværtimod kan de kun irritere den. Langvarig tyggegummi kan føre til sygdomme i mave-tarmkanalen, herunder gastritis. Lad dig ikke narre af at prøve at narre sult - det er bedre at spise en helt harmløs salat med friske tomater og agurker eller nippe til tørrede frugter.

Trin 4

Tendensen til at spise for meget kan skyldes den mængde mad, du lægger på din tallerken. Prøv at udskifte pladerne med mindre. Når du påfører mad, skal du estimere dets volumen. Hvis du er vant til at spise 3 spsk kartoffelmos, skal du tilføje 2 spsk. Hvis du spiser to patties, skal du spise en osv. Men mad rig på fiber kan du spise så meget du vil. Det vil ikke være svært at vænne sig til denne metode, men med tiden vil du føle lethed i din krop.

Trin 5

Drik rigeligt med væsker. Ofte betyder trang til mad, at du faktisk er tørstig. Hvis du har lyst til en snack, skal du tage en kop te eller et glas kefir. Følelsen af sult skal sløves. Men sult aldrig dig selv med underernæring. Spis små, afbalancerede måltider 5-6 gange om dagen.

Anbefalede: