Sådan Frigøres Rygsøjlen

Sådan Frigøres Rygsøjlen
Sådan Frigøres Rygsøjlen

Video: Sådan Frigøres Rygsøjlen

Video: Sådan Frigøres Rygsøjlen
Video: Frigørelse af ryg 2024, April
Anonim

Rygsmerter og ubehag kan hjemsøge selv meget unge mennesker. Årsagerne til sådanne problemer er en stillesiddende livsstil, skader og lange perioder med at være i den forkerte position. Rygsøjlen skal aflæsses flere gange i løbet af dagen for at undgå forekomsten af alvorlige sygdomme.

Sådan frigøres rygsøjlen
Sådan frigøres rygsøjlen

Når der ikke er tilstrækkelig fysisk aktivitet, svækkes musklerne i ryggen og kan ikke længere understøtte rygsøjlen tilstrækkeligt. Læger anbefaler at gå hver dag, da dette er den bedste gymnastik til leddene. Du skal gå mindst fem kilometer om dagen. For at gøre dette kan du gå af transport to stop tidligere. Men der er to vigtige betingelser - du skal gå hurtigt og let. En tung belastning vil kun skade, hvilket belaster rygsøjlen endnu mere.

Organiser din arbejdsplads korrekt, hvis du bruger meget tid ved bordet. Din position: rygstøtte, albuer på armlæn, fødder på stativ eller gulv. Placer skærmbilledet lige foran dig, lidt under øjenhøjde. Tag obligatoriske pauser. Ideel er når du arbejder i 45 minutter og hviler i 10 minutter. I løbet af "pause" skal du rejse dig, gå lidt og varme op.

Overdreven fysisk aktivitet beskadiger yderligere rygsøjlen. Aktiv sport med alvorlige rygproblemer er uønsket. Svømning er en undtagelse, da vand hjælper med at lindre stress fra rygsøjlen og træner næsten alle muskler i kroppen. Du skal øve i poolen regelmæssigt mindst en gang om ugen, kun i dette tilfælde vil der være et resultat.

Du skal hvile i komfort. Vælg en madras med moderat fasthed, da rygsøjlens fysiologiske kurver har brug for støtte. Overflader, der er for bløde eller hårde, vil deformere disse naturlige kurver. Det anbefales at bruge ortopædiske puder og madrasser, der er skræddersyet til din højde og vægt.

I tilfælde af problemer med rygsøjlen anbefales det at drikke mineralvand med siliciumsalte. Dette stof er indeholdt i "Novoterskaya" vand og i "Essentuki nr. 17". Silicium bidrager til fælles fleksibilitet og mobilitet. Du kan købe et vitamin- og mineralkompleks med den ønskede ingrediens i dets sammensætning.

Anbefalede: