Hvad Er Sochi 2014-kulturolympiaden

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Sochi 2014-kulturolympiaden
Hvad Er Sochi 2014-kulturolympiaden

Video: Hvad Er Sochi 2014-kulturolympiaden

Video: XXXVII Международный Фестиваль-Конкурс «НА ТВОРЧЕСКОМ ОЛИМПЕ» Сочи 2022, November
Anonim

Om vinteren 2014 finder de første olympiske vinterlege i vores lands historie sted. I denne henseende har der i flere år nu arbejdet i stor skala for at forberede sig på en så vigtig begivenhed. Og et af de unikke projekter til denne begivenhed var Sochi 2014-kulturolympiaden.

Hvad er Sochi 2014-kulturolympiaden
Hvad er Sochi 2014-kulturolympiaden

Mål og præstationer i Sochi Kulturelle Olympiade i 2014

De olympiske lege i Sochi 2014 startede i 2010. Målet med dette projekt er at bevare og forbedre vores lands kultur, at inddrage enhver borger i Rusland i en sådan storslået begivenhed som de olympiske vinterlege i 2014 samt at demonstrere for hele verden mangfoldigheden af ​​Ruslands kulturarv.

Inden for rammerne af dette projekt blev hvert år erklæret året for en bestemt type kunst. Så blev 2010 viet til biograf, 2011 - til teater, 2012 - til musikalsk kunst. I løbet af disse tre år blev der afholdt spektakulære festivaler og koncerter over hele landet med deltagelse af de bedste kunstnere fra klassisk og moderne musik, både russisk og udenlandsk. Rundborde og konkurrencer blev afholdt, forestillinger og installationer blev afholdt, og ikoniske film blev vist. Det bedste af disse begivenheder vil blive afspejlet i finalen i den kulturelle olympiade, der afholdes i Sochi i 2014 under de olympiske lege.

Kulturel Olympiade: Museets år

Nuværende, 2013, er dedikeret til museer. Inden for rammerne af dette projekt har arrangørerne allerede præsenteret og fortsætter med at præsentere hundrede af de bedste kulturelle begivenheder for beboerne i Rusland og andre lande. Talrige udstillinger, udstillinger, shows og konkurrencer afholdes over hele landet såvel som mesterklasser, fora og uddannelsesprogrammer dedikeret til udstillingskunst. På udstillingerne kan seerne stifte bekendtskab med mesterværkerne i moderne og klassisk kunst af forskellige genrer. Også i år afholdes teaterforestillinger, koncerter og andre begivenheder inden for rammerne af den kulturelle olympiade.

Således, i museets år, blev festivalen”Alluring Worlds. Etniske Rusland”med et unikt projekt - det virtuelle museum for kulturen hos de oprindelige smånumre i Rusland, hvor mere end 20 bosættelser i landet deltager. En konkurrence for børnekunst kaldet "Sublime City, Inspired City" er startet samt et kulturelt og uddannelsesmæssigt projekt med 11 udstillinger "Mascots of the Olympic Games", der repræsenterer alle dyrene, der var maskotterne til de olympiske og paralympiske lege i forskellige år.

Populær af emne.