Racing Point Udvider Sin Base 10 Gange Om To år

Racing Point Udvider Sin Base 10 Gange Om To år
Racing Point Udvider Sin Base 10 Gange Om To år

Video: Racing Point Udvider Sin Base 10 Gange Om To år

Video: Racing Point Udvider Sin Base 10 Gange Om To år
Video: BWT Racing Point F1 Team incident on pit lane 2024, April
Anonim

Racing Point erhvervede jord i Silverstone, som er 10 gange størrelsen af det tilgængelige sted, for at øge basen.

Racing Point udvider sin base 10 gange om to år
Racing Point udvider sin base 10 gange om to år

Team Racing Point erhvervede for nylig 27 hektar landbrugsjord, der sidder sammen med en eksisterende tre hektar stor base bygget tilbage i 1991 til Jordan Grand Prix.

Byggeriet begynder straks efter at alle juridiske dokumenter er aftalt. Den centrale del vil være placeret direkte på tværs af gaden fra hovedindgangen til Silverstone-kredsløbet.

Landet nær basen, hvor andre vigtige genstande for holdet er placeret, tilhører stadig Eddie Jordan.

Teamleder Otmar Safnauer forklarede:”Det er tæt ved. Vi har ikke tilladelser endnu, men? forhåbentlig modtager vi det snart.

Vi arbejder i øjeblikket på en ansøgning. Vi har seks måneder på alle de nødvendige procedurer. Det vil sandsynligvis tage 3-4 måneder, før vi ansøger om denne tilladelse. Så snart vi har fået det, lad os begynde at arbejde.

Jeg tror, det vil tage os omkring to år at færdiggøre den nye base, så perverterer vi hele teamets infrastruktur til den.

Vi har tre hektar jord. Vi købte 27 flere i nærheden. Vi har nu 30 hektar."

Hovedmålet er at placere hele holdet på et sted, for nu er aerodynamikafdelingen baseret i en vindtunnel ved Brackley, cirka 11 kilometer fra basen.

Teamet har dog et problem, for nu er det planlagt at begrænse omkostningerne fra 2021. Derfor er det vanskeligt at forstå nøjagtigt, hvilke objekter der skal bygges.

Safnauer tilføjede:”Vi skal vælge de rigtige størrelser, men jeg ved ikke hvilke. Når nye regler ikke kendes, er det svært at gøre det. Hvordan ved vi, hvor stor en fabrik skal planlægge, hvad man skal bygge, og hvad ikke?

Det eneste, vi ved, er, at personalebygningen, som nu står på stedet, er meget lille. Vi ved det med sikkerhed. Men hvad vi ikke ved, er f.eks. Behovet for en ny vindtunnel.

Vi har erhvervet nok jord til at udvide og vil om nødvendigt reducere det i overensstemmelse med reglerne."

Safnauer tilføjede:”Vi har en klar idé om, hvordan 2021 vil være, selv med begrænsede udgifter. Selv med de nævnte omkostningsgrænser har vi stadig brug for mere plads. Nu har vi omkring 300 mennesker på hovedbasen og 100 på en anden.

Vi kan ikke rumme mere end 350 medarbejdere ét sted, og vi har 425 af dem. Vi har stadig brug for en ny bygning for at bringe alle sammen. Vi vil udvide. Derfor, uanset begrænsningen, vil vores omkostninger stadig være lavere.

Vi skal også udvikle os strategisk over tid. Det vigtigste er at placere alle under et tag. Det bliver bedre på denne måde.

Nogen fortalte mig i dag, at når det gælder menneskelige ressourcer, er vi det næstmindste hold. Jeg tror, der er endnu færre mennesker på Haas, men de bruger flere penge. Derfor er vi sandsynligvis de mindste med hensyn til budgettet, og med hensyn til menneskelige ressourcer er vi den næstmindste."

Anbefalede: