Sådan Udvikler Du Dit Bryst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Dit Bryst
Sådan Udvikler Du Dit Bryst

Video: Sådan Udvikler Du Dit Bryst

Video: Sådan Udvikler Du Dit Bryst
Video: Sådan rammer du øvre bryst 2024, April
Anonim

Et veludviklet bryst er kendetegnende for alle bodybuildere. De bruger en temmelig stor mængde tid på træning i dens udvikling. Et udviklet bryst giver ejeren mulighed for at se kraftig ud uden at pumpe op i armene eller pressen. Men ikke alle kan opnå et sådant resultat. Der er mange grunde til dette, men den vigtigste er, at uerfarne bodybuildere ikke kender de enkleste øvelser.

Sådan udvikler du brystet
Sådan udvikler du brystet

Er det nødvendigt

  • barbell
  • -øvelsesmaskine til push-ups.

Instruktioner

Trin 1

En af de enkleste og mest effektive øvelser er push-ups. Det skal gøres hurtigt nok. Du kan endda gøre det sværere for dig selv ved at inkludere håndklapper mellem hver push-up. Det anbefales at udføre denne øvelse i 3 sæt bestående af 6-8 gentagelser. For større effektivitet er det nødvendigt at gentage klasser mindst 2 gange om ugen.

Trin 2

Sportsudstyr såsom en vægtstang hjælper dig også med at styrke brystet. Læg på ryggen. Som overflade kan du bruge en speciel sportsbænk eller et fladt gulv. Placer dine fødder på gulvet. De skal presses mod overfladen af en fuld fod. Tag vægtstangen lidt mere end skulderbredden fra hinanden på glatte arme. Inhalér og sænk langsomt skallen ned på brystet uden at røre ved den. Derefter presses og udånder. Ved at korrigere armens position kan du udvikle og pumpe forskellige muskler i brystgrupperne. Tag fat i vægtstangen smallere - nogle muskler, bredere - andre.

Trin 3

Den næste øvelse udføres mens du sidder. For at gøre dette skal du sidde på en bænk eller stol i en vinkel på 45 eller 60 grader. Hold skallen lidt mere end skulderbredden fra hinanden. Inhalér og sænk vægtstangen til niveauet af kravebenet, og pres den derefter, indtil armene er helt korrigeret og udånder.

Trin 4

Lodrette push-ups kan hjælpe dig med at styrke dine brystmuskler. For at gennemføre denne øvelse skal du bruge et specielt sportsudstyr til push-ups. Læn dig på håndtagene med lige arme. Hold dine ben dækket. Inhalér og sænk din krop nedad, bøj dine arme. Gå derefter tilbage til startpositionen med udånding. På trods af den tilsyneladende enkelhed af denne øvelse anbefales det ikke til begyndere, da det kræver en betydelig mængde beredskab.

Anbefalede: