Typer Af Enkeltkampe Til Piger

Typer Af Enkeltkampe Til Piger
Typer Af Enkeltkampe Til Piger

Video: Typer Af Enkeltkampe Til Piger

Video: Typer Af Enkeltkampe Til Piger
Video: Everton 1-4 Liverpool | Premier League 2021/22 | Match Highlights 2024, Kan
Anonim

Enhver kvinde ønsker at være blid og forsvarsløs, men i den moderne livsrytme er det meget sjældent at føle sig som en rigtig kvinde. I jagten på evnen til at ændre en ubuden gæst fra en natbar eller en galning, beslutter en kvinde at tilmelde sig klasser i aikido, wushu eller andre selvforsvarskurser. Er det værd at gøre det? Hvordan kan kampsport påvirke din figur?

Typer af enkeltkampe til piger
Typer af enkeltkampe til piger
Billede
Billede

Det allerførste og ubestridelige plus er styrke og tone. Regelmæssig praksis inden for forskellige kampsport er en fantastisk mulighed for at stramme det, der hænger på din krop, samt pumpe det, der lige er ved at synke. Du kan begynde at træne med signatur og effektive teknikker eller med standardopvarmningsaktiviteter såsom squats og push-ups. Derudover er den videre øvelse med en god partner en fremragende belastning, som giver dig mulighed for at holde alle muskler i fremragende tone.

Billede
Billede

Den anden store fordel er fleksibilitet. Denne kvalitet er med succes udviklet gennem øvelser, der er medtaget på listen over enhver kampsport i vores tid. Uden fleksibilitet er power greb og kontroller ikke kun ineffektive, men også farlige. Det tredje ubestridelige plus er selvtillid. I tilfælde af at du smider stærke mænd over låret et par gange om ugen, vil du opleve bossens skæld eller uhøflighed i bussen meget lettere. Mest sandsynligt varmer det følelsen af, at du simpelthen kan knække eller dreje din hånd, som uforskammet greb din skulder eller slår på det "bløde sted".

Billede
Billede

Et ofte stillet spørgsmål og ofte den afgørende kendsgerning, hvorfor piger ikke ønsker at gå ind til kampsport, er "Jeg bliver som en mand, et bjerg af muskler pumpes op og slet ikke hvor det skal være." Jeg kan med sikkerhed forsikre dig! For at muskler skal vokse, og du bliver som en mand, skal du være en mand! Når man praktiserer kampsport, udvikler alle muskelgrupper sig; dette er ikke svømning, hvor hovedbelastningen går på armene. Belastningen fordeles jævnt og i de fleste retninger er de ikke engageret i muskelopbygning, men i at bringe dem i en tilstand af tone.

Billede
Billede

En anden ikke uvigtig faktor er den psykologiske komponent i al kampsport. Fremme af "kampånd". Det lyder truende, men husk i går eller i sidste uge, hvor mange mennesker formåede at fornærme, blive grimme eller give dig en psykologisk udfordring? Hvis de som svar modtog grimaser, forlegenhed, akavethed fra din side, så har du brug for en "kampånd" for at modstå eventuelle forhindringer i livet!

Nå, det sidste vigtige plus er en god chance for at arrangere et privat liv. Der er meget flere mænd, der er glade for selvforsvar end det retfærdige køn. Ifølge øjenvidner betragtes smertefulde greb og sparring som en god måde at se nærmere på hinanden på.

Anbefalede: