Hvordan Man Laver Bomulds Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Bomulds Push-ups
Hvordan Man Laver Bomulds Push-ups

Video: Hvordan Man Laver Bomulds Push-ups

Video: Hvordan Man Laver Bomulds Push-ups
Video: Идеальные Отжимания - Делайте их правильно! 2024, Kan
Anonim

Push-ups er den mest overkommelige måde at opretholde fremragende fysisk form på. Desuden kan du gennem denne øvelse danne en smuk figur: brede skuldre og et smalt bækken, udviklede brystmuskler. Der er dog typer af push-ups, der ikke er rettet mod dannelsen af lindringsmuskler, men mod udviklingen af en fysisk atlets rent fysiske egenskaber, hvoraf den ene er eksplosiv styrke.

Hvordan man laver bomulds push-ups
Hvordan man laver bomulds push-ups

Betydningen af bomulds push-ups

Som regel står unge mennesker over for behovet for at lære at lave push-ups med bomuld i sportssektionen, hvor træneren giver kommandoen til at udføre denne vanskelige og endda til en vis grad traumatiske øvelse. Hvilke mål forfølges i dette tilfælde? For at forstå denne øvelses handlingsmekanisme skal du grave lidt i teorien.

Et sådant mål sættes af folk, der praktiserer sport, for eksempel basketball, håndbold eller fodbold, såvel som kampsportkæmpere, hvis slående teknik pr. Definition kræver udvikling af eksplosiv kraft, det vil sige evnen til at udvikle maksimalt indsats i en muskel på et minimumstid.

Teknik til udførelse

Læg vægt på at ligge, hænderne skulderbredde fra hinanden, krop lige, hagen hævet og blikket rettet fremad. Gå ned så lavt som muligt, det er ønskeligt at røre gulvet med brystet. Og derefter brat, ved at bruge al din eksplosive kraft, rette dine arme og forsøge at løfte begge håndflader fra gulvet. Dette er den første, enkleste fase af "eksplosive" push-ups.

Efter at have mestret denne type push-ups, gå videre til den næste, hvilket faktisk er emnet for denne artikel. Hvis du i den forrige øvelse kun udviklede styrke, bliver du nu nødt til at arbejde på koordinering. Mens du hopper, skal du klappe i det øjeblik, du løfter håndfladerne fra gulvet. Denne betingelse pålægger nødvendigheden: først at hoppe højt nok til at have tid til at klappe i hænderne, det vil sige at udvikle en stor indsats, når man løfter fra gulvet; for det andet udvikle koordinering for at være i stand til at klappe og returnere håndfladerne tilbage til deres sted.

Der er en tredje grad af færdigheder i at udføre denne øvelse - tre klapper: foran brystet, bag ryggen og igen foran brystet, men begyndere bør ikke engang tænke over det, og hvorfor - dette vil blive diskuteret i næste afsnit.

Sikkerhedsteknik

Hvilke farer venter en atlet, når han udfører denne øvelse? De mest triste konsekvenser venter på dig, hvis du ikke har tid til at returnere dine håndflader til deres plads efter klappen og dermed falde med al din vægt på dine afslappede hænder. Dette er fyldt med blå mærker og forstuvninger og i værste fald - og brækkede arme. Derudover kan du falde direkte på dit ansigt igen uden at have tid til at erstatte dine hænder. Derfor er det så vigtigt at mestre denne type push-ups gradvist og gå fra enkel til kompleks: start med blot at løfte dine håndflader fra gulvet, gå efter en uge til en enkelt klapp og først efter en måned, når dygtigheden vises, prøv at øge antallet af klapper.

Anbefalede: