Sådan øges Slaghastigheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Slaghastigheden
Sådan øges Slaghastigheden

Video: Sådan øges Slaghastigheden

Video: Sådan øges Slaghastigheden
Video: Dk Yoo Spine Exercise 👉 dk Yoo Spine power 1 dk yoo a flexible spine 2024, Kan
Anonim

For at øge slaghastigheden skal du gøre en ekstra indsats under træningen. Det er vigtigt at udføre slaget teknisk korrekt, have udviklet muskler og ledbånd og være afslappet, når man angriber.

Boksningstempel
Boksningstempel

Kampsportkunstnere og professionelle boksere kan prale af en hurtig og skarp slag, der kan udføre en modstander i flere minutter. Det antages, at en lignende hastighed på arme og ben opnås ved stauder ved træning, gentaget flere gange om ugen. Dette er sandt, men hvis du kun fokuserer på slaghastighed, kan du forbedre din præstation betydeligt inden for et par uger.

Slagstyrke og hastighed er ikke altid kompatible

Hvis du er en bodybuilder, er det usandsynligt, at du er i stand til at øge din slaghastighed markant. Faktum er, at i "pitching" trækkes muskelfibre sammen og kan ikke arbejde hurtigt. Ved at øge massen går skarpheden tabt. Selvfølgelig er der atleter, der kan kaste hurtige hits, men de plejede at være boksning eller anden kampsport. Muskelhukommelse hjælper med at anvende den udviklede teknik og hastighed. Det vil dog næppe være muligt at øge hastighedsindikatorerne.

Derudover bliver ledbåndene tilstoppede under muskelpumpning, hvilket har en vigtig rolle i at slå.

Derfor, hvis du beslutter at øge slaghastigheden, skal du stoppe med at trække i jernet. Det er bedre at træne med din vægt, men her skal du også tage højde for nogle nuancer. Når du trækker op og skubber op, skal bevægelserne gøres skarpe med den samme skarpe udånding, som om du rammer et slag, når du retter (skubber op), bøjer (trækker) dine arme.

Yderligere øvelser

Slående teknik er vigtig for at øge strejkens hastighed. Hvis sparket eller sparket korrekt, hjælper daglige gentagelser med at øge hastigheden. I dette tilfælde er det vigtigt at forestille sig den hånd, der kastes ud for en strejke i form af en kerne bundet til et kabel. Selve hånden er rebet, og knytnæven er kernen.

Det er bydende nødvendigt, at begge arme og ben i øjeblikket med stød bliver afslappet og hurtigt vender tilbage til deres oprindelige tilstand. Den ekstra inerti ved tilbagelevering af ben og arm tilbage giver fart.

Konstant sparring med en partner hjælper med at udvikle en reaktion. Dette gælder også hastigheden i opfattelsen af situationen og evnen til at unddrage sig et angreb og strejkehastigheden. Kampøvelse øger gradvist styrke og hastighed.

At slå med håndvægte i dine hænder eller med vægte på dine ben hjælper med at opbygge den eksplosive kraft, du har brug for, for at øge din hastighed og styrke. Øvelser kan kun udføres efter en god opvarmning, hvor man koncentrerer sig om hvert slag. Det er vigtigt at være opmærksom på kroppens position. Hvis det er stabilt, vil slaget være mere kraftfuldt. Når kroppen er ustabil, går meget kraft og momentum i at genoprette balance.

Arbejde med en pære i et ujævnt tempo. Mens du træner slag på pæren, kan du ændre tempoet fra gennemsnit til maksimum. På samme tid holdes det maksimale tempo i 10-15 sekunder, hvorefter vi igen skifter til medium hastighed. Dette øger skarpheden og eksplosiv kraft.

Det er vigtigt at vide! Stempelhastigheden kan udvikles, hvis musklerne er veluddannede, og stanseteknikken leveres.

Anbefalede: