Hvordan Man Bliver Parkourist

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver Parkourist
Hvordan Man Bliver Parkourist

Video: Hvordan Man Bliver Parkourist

Video: Hvordan Man Bliver Parkourist
Video: 10 движений паркура, которым может научиться каждый 2024, April
Anonim

Parkour kan med rette kaldes en af de mest populære og spektakulære gadesport. Dets elementer er ret vanskelige for en uforberedt person, da en parkourist skal have perfekt kontrol over sin krop og have en ideel fysisk form. For at komme i gang med parkour skal du gennemgå en masse træningsprogrammer.

Hvordan man bliver parkourist
Hvordan man bliver parkourist

Instruktioner

Trin 1

Parkour stammer fra Frankrig, hvor elite specialstyrker opfandt det for at bevæge sig hurtigere omkring forhindringer uden brug af yderligere enheder. I dag er parkour flyttet fra militære kaserner til byens gader, hvor unge overvinder alt, hvad der kommer deres vej udelukkende ved hjælp af deres fleksibilitet og styrke, samtidig med at de viser forbløffende smidighed og udholdenhed.

Trin 2

For alle, der beslutter at gøre parkour, er det først og fremmest vigtigt med fysisk kondition - mens du ikke behøver at tilbringe dage og nætter i fitnesscentre og pumpe store muskler op. For en parkourist er der nok stærke arme og ben med lette, men maksimalt hårde muskler, som kan styrkes ved hjælp af konstante knebøj samt med gentagne pull-ups på den vandrette bjælke og springer over forhindringer. Derudover er det nødvendigt at træne koordinering af bevægelse, gå på et smalt bræt, men samtidig undgå farlige spring over høje hegn eller vægge - dette kan føre til skade og brud.

Trin 3

En nybegynder skal begynde sin træning med regelmæssige og lange løb op ad trapper samt springe på lave strukturer, som kan findes i overflod i enhver by. Til tøj anbefales det at vælge en løs T-shirt og sweatpants samt sneakers med skridsikre såler og sikker snøring. Du bør ikke bære ting, der hindrer bevægelse, som overtøj.

Trin 4

Du skal begynde at træne med et spring fra en struktur til en anden og forsøge at opretholde en stabil balance, når du lander. Derefter praktiseres afskrivning ved landing ved hjælp af arme og ben, hvorefter du kan gå videre til hvælvet med vægt på armene, hvor kroppen bæres frem og opad i et ryk. Et obligatorisk forberedelsessted er at øve en hvælving på to arme, hvorunder benene er placeret på siden af kroppen. Og endelig er det sidste trin i træningen at placere hænder, mens du løber på en forhindring, efterfulgt af at bevæge benene over denne forhindring og skubbe væk fra den med hjælp fra anden hånd.

Anbefalede: