Hvordan Atleter "tørrer" Kroppen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Atleter "tørrer" Kroppen
Hvordan Atleter "tørrer" Kroppen

Video: Hvordan Atleter "tørrer" Kroppen

Video: Hvordan Atleter
Video: Hybenrose. Hyben egenskaber. Sådan brygger du hyben. 2024, Kan
Anonim

Professionelle atleter er fortrolige med de magiske ord "bulk", "tør" og "low carb diæt." Tørring er et helt ritual, den sværeste periode i en professionel bodybuilders liv. Det kræver en bestemt diæt og træningsregime.

Som atleter
Som atleter

Hvad er tørring?

Tørring af kroppen er en særlig periode i en atletes træningsaktivitet. Hver bodybuilder, der begynder at arbejde på sin krop, bygger først muskelmasse, bliver større og mere massiv. Men i vækstperioden ser hans krop simpelthen stor ud - både muskler og fedtmasse er opbygget. Men i bodybuilding-konkurrencer evalueres ikke kun muskelstørrelsen, men også deres udarbejdelse og lindring. For at gøre dette har du brug for musklerne for ikke at skjule fedtlaget og overskydende fugt. At slippe af med fedt kaldes tørring. Behandl ikke tørring som en diæt med lavt kalorieindhold for vægttab. Det er kun beregnet til atleter og observeres i en begrænset periode på 6-8 uger. Kort før konkurrencen går atleter til det mest alvorlige tørreregime, men efter begivenheden starter de vægttilsætningsregimet igen eller bare hviler.

Tørring af mad

Ernæring spiller hovedrollen i denne periode. Dets hovedmål er at minimere fedtopbevaring og opretholde muskelmasse. Derfor tørrer atleter meget tørring ved tørring og reducerer mængden af kulhydrater. Det er imidlertid også umuligt at fjerne kulhydrater fuldstændigt for ikke at forstyrre det rigtige stofskifte. De vigtigste produkter under tørring er kyllingebryst, fisk, æg, fedtfattig cottage cheese, korn. For bedre fordøjelse anvendes korn, grøntsager og fibre. I denne periode kan atleter ikke undvære specielle kosttilskud - protein og aminosyrer, fordi det næsten er umuligt at få al den nødvendige mængde protein fra mad. Også ved tørring kan du ikke bruge mættede fedtstoffer indeholdt i raffineret smør, margarine, fede mejeriprodukter. Imidlertid spiller umættede fedtstoffer en vigtig rolle i kroppens sundhed. De findes i rød fisk, nødder, olivenolie.

Tørring træning

Hvis atleter arbejder på en stigning i masse, bruger sæt med lav gentagelse med store vægte, når der arbejdes på lettelse, foretrækkes mellemstore og lave vægte, og antallet af gentagelser tværtimod øges. Træningen bliver til en slags styrke cardio belastning. Pulsen skal være høj nok - 60-70% af det maksimale. Derudover er der lagt stor vægt på traditionel cardio træning - løb, motion på en stationær cykel eller stepper. Tørrende atleter tilbringer en times cardio hver dag.

Anbefalede: