Sådan Træner Du På Vandrette Stænger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På Vandrette Stænger
Sådan Træner Du På Vandrette Stænger

Video: Sådan Træner Du På Vandrette Stænger

Video: Sådan Træner Du På Vandrette Stænger
Video: TRÆNING - LET TRÆNET/ÆLDRE 2024, Kan
Anonim

Klasser på de vandrette bjælker er en af de mest nyttige aktiviteter, der er tilgængelige for næsten alle. De giver dig mulighed for hurtigt at oprette en muskelkorset, blive stærk og fit. Hvad der især er fængslende er, at træning i den vandrette bjælke ikke kræver specielle fysiske data og specielle enheder. Alt hvad du behøver er en vandret bjælke og ønske.

Sådan træner du på vandrette stænger
Sådan træner du på vandrette stænger

Er det nødvendigt

Vandret stang, handsker

Instruktioner

Trin 1

Det anbefales at bære en sportsuniform til træning på den vandrette bjælke. Det skal være let og behageligt tøj. Det bør ikke hindre dine bevægelser. Shorts eller strømpebukser, en løs T-shirt, handsker (for ikke at gnide vablerne) gør.

Trin 2

Dernæst skal du beslutte, hvilken slags mål du forfølger. Hvis du vil øge muskelmassen på kort tid, skal du træne en halv time om dagen. Du skal vælge det antal pull-ups, der er det gyldne middelværdi for dig, og gentage dette nummer så mange gange som muligt med pauser på 3-4 minutter. Hvis du vil arbejde for effekten (øge antallet af pull-ups), skal du følge en anden taktik. Du skal arbejde med de samme sæt, men i hvert sæt skal du trække op til det maksimale, indtil du tørrer helt ud.

Trin 3

Det er meget vigtigt at observere antallet af gentagelser i sættet. Hvis du har udført tre reps, og du har brug for at gøre fem, skal du overvinde dig selv. Kun ved at erobre dig selv i hver træning kan du opnå ægte succes.

Anbefalede: