Hvad Er Capoeira

Hvad Er Capoeira
Hvad Er Capoeira

Video: Hvad Er Capoeira

Video: Hvad Er Capoeira
Video: Красота КАПОЭЙРЫ от мастера - Sam Da Flyin Hawaiian 2024, Kan
Anonim

Capoeira er en utrolig smuk brasiliansk sport. Eller rettere en kunst, der kombinerer dans, brydning af akrobatik og psykologi. Derfor blev capoeira hurtigt populær over hele verden, mange skoler er også åbne i Rusland.

Hvad er capoeira
Hvad er capoeira

Som du ved, hersker kulten af sport og en smuk krop i Brasilien. Derfor er det ikke overraskende, at capoeira blev født her. Når du først befinder dig hvor som helst i Rio de Janeiro, er du sikker på at se smarte unge mennesker, der træner lige på stranden.

Der er flere teorier om capoeira's oprindelse, ifølge en af dem blev denne kunst introduceret af flygtige afrikanske slaver. I lang tid blev capoeira forbudt, og den første officielle skole blev åbnet i byen El Salvador og er siden da blevet en integreret del af Brasiliens kultur og stolthed. Derefter erobrede denne spektakulære sport Europa og resten af verden, hvor flere og flere skoler begyndte at åbne. Men brasilianerne betragtes stadig som de bedste capoeira-spillere.

Capoeira er baseret på spark, lave stande, drejninger, håndstander. Atleter tildeles rækker og bælter i forskellige farver. Capoeirista-bukser er bundet med et bælte på en bestemt måde. For at opnå hver rang skal du bestå de tekniske og fysiske standarder.

For at mestre færdighederne skal du have en række kvaliteter og færdigheder: smidighed, fleksibilitet, styrke, springevne, udholdenhed, hurtig reaktion, koordination, en følelse af rytme. Undervisningen afholdes under den nationale brasilianske musik.

I vores land er der i øjeblikket en Capoeira Federation, hvor du kan få alle de oplysninger, du har brug for, og finde en capoeira-skole. Hvis du beslutter at mestre denne sport, skal du gøre dig klar til seriøst arbejde med dig selv og alvorlige belastninger. Forvent heller ikke hurtige resultater. Men når du er begyndt at studere hos en professionel instruktør, vil du næppe være i stand til at stoppe.

Anbefalede: