Hvordan Hockey Dukkede Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Hockey Dukkede Op
Hvordan Hockey Dukkede Op

Video: Hvordan Hockey Dukkede Op

Video: Hvordan Hockey Dukkede Op
Video: XRDoge на сети XRP - как купить криптовалюту 2024, April
Anonim

Ishockey er en af de ti mest populære sportsgrene i verden. Hockey-tv-udsendelser tiltrækker ikke mindre fans og tilskuere end fodbold, basketball, boksning, skiskydning og kunstskøjteløb.

Hvordan hockey dukkede op
Hvordan hockey dukkede op

Instruktioner

Trin 1

Officielt optrådte ishockey i slutningen af det 19. århundrede og er en relativt ung sport sammenlignet med brydning, løb, spyd eller diskoskastning. På trods af at det kaldes det originale canadiske spil, er der mange versioner af, hvordan og hvor hockey opstod.

Trin 2

Ifølge den første version blev ishockey først spillet i Holland. Fordi i flere malerier fra det 16. århundrede er der mange mennesker, der kører noget som en puck på en frossen kanal. Ja, og genstande, der ligner klubber, er i menneskers hænder.

Trin 3

Tilhængere af den anden version hævder alvorligt, at hockey er en primært skandinavisk sport. Generelt den første, der begyndte at spille det i Norge. Nordmændene brugte angiveligt bøjede pinde, skøjte rundt på banen og jagede et stykke jern over isen. Is sjov var meget populær i dette land i det 16.-17. Århundrede.

Trin 4

Den tredje version er meget nysgerrig. Ifølge hende kørte de gamle inkaer en sten på isen med pinde. Og dette afspejles angiveligt i nogle stenmalerier i Sydamerika.

Trin 5

Men ifølge den fjerde version optrådte hockey i sin moderne form først og fremmest i Canada. I landet med ahornblade tog de simpelthen den transformerede velkendte felthockey, som blev opfundet af briterne på én gang. Bolden blev udskiftet med en puck, og køllerne blev forlænget. Og den 3. marts 1875 blev den første hockeykamp afholdt på Victoria skøjtebane i Montreal. Oplysninger om ham blev optaget i den lokale udgave af Montreal Gazette. Den nye sport udviklede sig hurtigt, og siden 1880 har ishockey i Canada været et obligatorisk spil for alle sportsbegivenheder. Og 47 år senere, i 1917, blev verdens første professionelle hockeyliga, NHL, dannet. Så det var canadierne, der adlede spillet, elsket af mange, og det er grunden til, at dette land officielt betragtes som fødestedet for ishockey.

Anbefalede: