Manuel Fernandes: Biografi Og Karriere

Indholdsfortegnelse:

Manuel Fernandes: Biografi Og Karriere
Manuel Fernandes: Biografi Og Karriere

Video: Manuel Fernandes: Biografi Og Karriere

Video: Manuel Fernandes: Biografi Og Karriere
Video: Эксклюзивное интервью. Мануэл Фернандеш 2024, Kan
Anonim

Manuel Fernandes er en berømt portugisisk fodboldspiller, der i øjeblikket spiller som midtbanespiller i Moskva Lokomotiv. Hvad er interessant ved hans biografi og fodboldkarriere?

Manuel Fernandes: biografi og karriere
Manuel Fernandes: biografi og karriere

Manuel Fernandes er en spiller fra Moskva Lokomotiv og det portugisiske landshold. I Rusland er han allerede blevet landets mester.

Manuel Fernandes barndom og ungdomsår

Den fremtidige stjerne af Lokomotiv blev født og opvokset i Lissabon-forstaden Amador. Han blev født den 5. februar 1986. Siden fødslen har Manuel været glad for at spille bold. Han forsvandt konstant i haven med sine jævnaldrende og spillede fodbold. Blandt dem var en anden berømt portugisisk fodboldspiller Luis Nani.

Da Fernandes nåede en vis alder, tilmeldte han sig akademiet i Benfica. Denne klub har opdraget mange værdige fodboldspillere. Det var i Benfica, at han var bestemt til at tage de første seriøse skridt i professionel fodbold.

Manuel Fernandes fodboldkarriere

Manuel spillede sit første spil i hovedtroppen i en alder af 17. Og i den anden kamp scorede han et mål, der gjorde ham til den yngste målscorer i klubben. Den følgende sæson blev Fernandes en basisspiller og hjalp klubben med at blive portugisiske mestre for første gang i elleve år. Begyndelsen på en fodboldspillers karriere forudså en stor fremtid. Men skader greb ind i hans liv.

I sæsonen 2004/2005 deltog Manuel næsten ikke, men blev kun behandlet. Han blev diagnosticeret med en brok i lysken. Derfor var det ikke muligt at spille et stort antal kampe. Og sammen med dette forsvandt selvtilliden. Benfica havde ikke længere brug for sine tjenester. Og det blev besluttet at sende den unge spiller et udlån.

Valget faldt på engelske Portsmouth. Fernandes kom meget sjældent på banen og vendte snart tilbage til Portugal igen. Den følgende sæson blev han igen udlånt til en engelsk klub. Denne gang var det Everton. Denne periode af en fodboldspillers karriere betragtes som en af de mest succesrige. Han scorede meget og gav assists, og Everton ville endda købe ham, men prisen var for høj. Så der var en tilbagevenden til Benfica igen.

Og i sommeren 2007 flyttede Manuela til det spanske Valencia for 18 millioner euro. På det tidspunkt var det mange penge. Men overførslen kan ikke kaldes vellykket. For Valencia spillede Fernandes kun syv kampe og blev alvorligt skadet.

Den næste fase af fodboldspillerens karriere var en tur til Tyrkiet. I 2010 gik han først på lån til Besiktas og underskrev derefter en fuld kontrakt med holdet. I fire sæsoner i Besiktas spillede Manuel over hundrede kampe og scorede tredive mål.

I 2014 blev Fernandes interesseret i Moskva Lokomotiv og sluttede sig til klubben. I årenes løb blev han gradvist vant til russisk fodbold og forbedrede sine personlige statistikker. Og i sæsonen 2017/2018 kom alt sammen, og Lokomotiv blev mester. Hvad er den store fortjeneste for den portugisiske angribende midtbanespiller. Han vandt også den russiske cup to gange som en del af holdet.

Fernandes kaldes regelmæssigt til det portugisiske landshold og spillede endda 14 kampe med det. Men han opnåede ikke nogen særlig succes.

Nu forbereder Manuel Fernandes sig sammen med Lokomotiv på at forsvare titlen på det stærkeste hold i Rusland og blive mester igen. Han kan virkelig godt lide at bo i Rusland, og han betragter det som sit andet hjem.

Anbefalede: