Hvordan Chile Spillede På FIFA World Cup

Hvordan Chile Spillede På FIFA World Cup
Hvordan Chile Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Chile Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Chile Spillede På FIFA World Cup
Video: All Standings Table: FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifiers on November 2021 | JunGSa Football 2024, Kan
Anonim

Det chilenske landshold har valgt et meget anstændigt hold af høj kvalitet til verdensmesterskabet i fodbold 2014. Mange fodboldeksperter forventede, at chilenerne skulle spille lyse og mindeværdige ved turneringen.

Hvordan Chile spillede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Chile spillede ved FIFA World Cup 2014

Chilenerne blev trukket for at komme ind i en af dødsgrupperne ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien. De chilenske spillere spillede deres gruppekampe i kvartet B med hold fra Spanien, Holland og Australien.

De chilenske fodboldspillere spillede deres første kamp med det australske landshold. Sydamerikanernes sikre sejr med en score på 3 - 1 viste hele verden, at chilenerne ikke vil være lette for noget mesterskabshold.

Den anden gruppekamp var afgørende for sydamerikanerne. De blev modsat af det spanske landshold, som kun havde brug for en sejr for at fortsætte kampen for udgangen fra gruppen. Chilenerne slog spanierne med en score på 2 - 0, hvilket viste en meget høj kvalitet og interessant fodbold.

I den sidste kamp i gruppespillet tabte det chilenske landshold til Holland (fremtidige bronzemedaljer i mesterskabet) med en score på 0 - 2. Hovedopgaven i turneringen blev dog opfyldt af chilenerne - de avancerede til slutspillet i mesterskabet fra dødsgruppen.

I 1/8 finalen måtte chilenerne spille med værterne for turneringen. Det er værd at bemærke, at brasilianerne ikke så bedre ud og mere overbevisende på dette møde, skønt det var dem, der dog vandt masten i en straffesparkskonkurrence. Hoved- og forlængelsestiden endte med en uafgjort 1 - 1. I det sidste minut af overarbejde blev Brasilien reddet fra at blive elimineret fra turneringen med et tværstang efter et strejke fra en chilensk fremad.

Chilenerne afsluttede deres præstationer ved mesterskabet i fasen af 1/8 finaler, men vi kan med sikkerhed sige, at mange tilskuere kunne lide dette hold i turneringen, og udgangen fra dødsgruppen var et naturligt resultat, der betragtes som positivt for alle chilenske fans.

Anbefalede: