Hvordan Ecuador Spillede Ved FIFA World Cup

Hvordan Ecuador Spillede Ved FIFA World Cup
Hvordan Ecuador Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Ecuador Spillede Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Ecuador Spillede Ved FIFA World Cup
Video: ECUADOR SQUAD FIFA WORLD CUP 2022 - SOUTH AMERICA QUALIFIER 2024, Kan
Anonim

Indtræden af det ecuadorianske landshold i den sidste fase af verdensmesterskabet i turneringen var allerede et vellykket resultat for holdet. Ledelsen af landets forbund og fans af ecuadorianerne håbede dog på, at deres landshold skulle nå slutspillet på verdensmesterskabet.

Hvordan Ecuador spillede ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Ecuador spillede ved FIFA World Cup 2014

Ecuadors landshold var ikke i den stærkeste gruppe ved verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien. Sydamerikanernes rivaler var holdene i Frankrig, Schweiz og Honduras.

Latinamerikanerne spillede deres første kamp mod det schweiziske hold. Spillerne i Ecuador åbnede en konto i spillet, men kunne ikke bevare fordelen. Det europæiske hold vandt en viljestærk sejr og scorede det afgørende mål i de sidste minutter af mødet. Schweiz besejrede 2 - 1.

I anden runde spillede ecuadorianerne mod Honduras landshold. Scoren i spillet blev åbnet af sydamerikanernes rivaler, men spillerne fra Ecuador viste en sporty karakter og var i stand til at vinde mødet. Den endelige score 2 - 1 til fordel for Ecuador tillod det sydamerikanske hold at score de første tre point i turneringen. Men inden sidste runde havde ecuadorianerne kun minimale chancer for at kvalificere sig fra gruppen. Det var nødvendigt at slå det franske landshold og håbe, at Schweiz mister stort for Honduras.

Fodboldspillere fra Ecuador kunne ikke vinde sejr i sidste runde - kampen med det franske landshold endte med et målløst uafgjort. Dette spil er blevet et af de mest uinteressante i verdensmesterskabet.

Således scorede ecuadorianerne kun fire point i tre kampe, hvilket bestemte den sidste tredjeplads i E-kvartetten til verdensmesterskabet. Resultatet er ikke acceptabelt for sydamerikanske fodboldspillere. Ledelsen af landsholdet og landets fodboldforbund satte spillerne meget højere opgaver. Fodbold er dog et uforudsigeligt spil. I 2014 lykkedes det ecuadorianske landshold ikke at løse de tildelte opgaver.

Anbefalede: