Hvordan Cameroun Spillede På FIFA World Cup

Hvordan Cameroun Spillede På FIFA World Cup
Hvordan Cameroun Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Cameroun Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Cameroun Spillede På FIFA World Cup
Video: CAMEROON SQUAD FIFA WORLD CUP 2022 - AFRICA QUALIFIER 2024, April
Anonim

Camerouns fodboldspillere ved verdensmesterskabet i Brasilien havde et godt udvalg af spillere. Dette hold kunne godt vise kvalitetsfodbold. Dette er de opgaver, der blev stillet foran landsholdet i landets fodboldforbund.

Hvordan Cameroun spillede på FIFA World Cup 2014
Hvordan Cameroun spillede på FIFA World Cup 2014

Camerouns landshold kvalificerede sig til gruppe A ved fodboldmesterskabet i 2014. Afrikanernes rivaler i gruppespillekampene var holdene i Brasilien, Mexico og Kroatien.

Camerounerne spillede deres første kamp i turneringen mod det mexicanske landshold. Denne kamp var præget af mange fejl fra dommerne. Desuden blev dommerne ofte taget fejl i retning af kamerunerne. Dette hjalp dog ikke holdet fra Afrika med at få point i kampen - de tabte med en score på 0 - 1.

I den anden kamp i gruppespillet mødtes Camerouns landshold med det kroatiske hold. Denne kamp var den svageste for afrikanske fodboldspillere i turneringen. Kamerun-spillere led et knusende nederlag fra kroaterne (0 - 4). Camerouns landshold afsluttede kampen med syv spillere i dets sammensætning, så fire Cameroun-spillere blev straffet med et rødt kort. Efter denne kamp begyndte uenigheder i holdet. Spørgsmålet om bonusser blev rejst, andre fodboldspørgsmål blev løst. Alt dette kunne ikke have en positiv effekt på selve holdets spil. Derfor tabte de den sidste kamp i gruppen med en stor score.

Det sidste hold, der gik til Cameroun, var det brasilianske landshold. Kampen sluttede med en score på 4 - 1 til fordel for værterne for verdensmesterskabet. Kamerunerne tog således den sidste plads i gruppe A med nul i kolonnen med scorede point. Den samlede målforskel er 1 - 9. Dette resultat var en ærlig fiasko for afrikanske fodboldspillere. Mange spillere forlod mesterskabet i dårligt humør, udover det begyndte de næste problemer i ledelsen af landsholdet. Misfornøjelse med resultatet har ført til følelsesmæssige udsagn fra mange spillere om, at der nu ikke er noget ønske om at spille på landsholdet.

Anbefalede: