Hvordan Kroatien Spillede På FIFA World Cup

Hvordan Kroatien Spillede På FIFA World Cup
Hvordan Kroatien Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Kroatien Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Kroatien Spillede På FIFA World Cup
Video: World Cup 2018 ● Croatia The Journey ● Extended Highlights & All Goals ● Wavin' Flag 2024, Kan
Anonim

For nylig er Balkanhalvøen blevet betragtet som en værdifuld kilde til menneskelige ressourcer til verdensfodbold. Nationale hold fra dette område ser meget anstændigt ud på store mesterskaber. Derfor stod det kroatiske landshold ved FIFA World Cup 2014 over for alvorlige udfordringer.

Hvordan Kroatien spillede på FIFA World Cup 2014
Hvordan Kroatien spillede på FIFA World Cup 2014

Kroater var i den første gruppe af verdensmesterskabet. Foruden europæiske fodboldspillere spillede landsholdet i Brasilien, Mexico og Cameroun også i kvartet A.

Kroaterne spillede deres første kamp i turneringen med brasilianerne. Dette spil var åbningen af verdensmesterskabet i 2014. Med fansens øredøvende støtte vandt mesterskabet, brasilianerne, spillet (3 - 1).

I den anden kamp i gruppespillet viste det kroatiske hold deres bedste præstation i turneringen. Europæerne påførte et knusende 4-0 nederlag på Camerouns landshold. Denne kamp var præget af en skandale inden for det afrikanske landshold, og på banen fik Camerouns fodboldspillere fire røde kort. Denne sejr var den første for kroaterne i turneringen. For at nå den næste fase af verdensmesterskabet måtte europæerne slå det kompromisløse mexicanske landshold.

Desværre for de kroatiske fans var kampen mod mexicanerne den sidste kamp for det europæiske hold. Det kroatiske hold var ude af stand til at slå de mellemamerikanske fodboldspillere. Den endelige score på mødet 3 - 1 til fordel for Mexico bragte sidstnævnte til stadiet i slutspillet i turneringen.

Efter tre kampe i turneringen scorede kroaterne kun tre point og tog tredjepladsen i gruppe A. Et sådant resultat kan ikke betragtes som acceptabelt for fansen, trænerstaben og spillerne fra det kroatiske landshold selv. Dette lands fodboldforbund var meget skuffet over, at landsholdet ikke kunne vise deres fulde potentiale i kampene i Brasilien. Det faktum, at spillerne ikke forlod gruppen ved verdensmesterskabet i fodbold, betragtes som et katastrofalt resultat for kroaterne.

Anbefalede: